Napfényes falunk 1. évad, 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

Napfényes falunk 1. évad, 11-15. rész tartalma

 

2022.01.17., Hétfő 15:10 - 11. rész

Tonyt mindig megveri valaki. Tyna megmenti őt az erdőben. Janek viszont elintézi, hogy a gengszterek ne bántsák többé. Zdenyek visszatér Lídaékhoz. Újabb vita alakul ki, mert a férfi elárulja a titkos lekvárreceptet a falu nőinek, így nem Lída nyerte meg a versenyt. Román azt találta ki, hogy Janek azért van olyan sokat a birtokon, mert naperőművet akar oda csinálni.

2022.01.18., Kedd 15:10 - 12. rész

Janek keményen dolgozik, és nem hiába, kezd egyre szimpatikusabb lenni Tynának. Beállít a Professzor fia, az anyja utolsó kívánsága volt, hogy az apja is menjen el a temetésre. A Professzor vesz valami italt, nagyon berúg, de Róza megmenti, nehogy lebukjon, mert az a megállapodás, hogy ha újra inni kezd, akkor kidobják a birtokról. Bevallja, hogy autóbaleset történt vele, a másik autó utasai meghaltak, ezért kezdett inni. Lída aggódik, hogy Franta apja másra íratta a házat. Elmennek Prágába, hogy beszéljenek vele, végül kiderül, hogy valami szerződés miatt csalók kezébe kerül a villa. Roman meglátogatja Janekékat, egy tervezetet hoz napelemes erőmű létesítésére, ehhez meg kellene venni a birtokot. Sylva belemenne, de Tyna semmiképp. Janek emiatt lemondja az egészet, ám Roman szélsebesen intézkedik, és ez Tyna tudomására jut. A lány vadászpuskával kergeti Janekékat.

2022.01.19., Szerda 15:10 - 13. rész

2022.01.20., Csütörtök 15:10 - 14. rész

Tyna bemegy Linhart úrhoz, hogy érvényesítse az elővásárlási jogát a birtokra. Roman nehezen tűri, hogy Janek háttérbe szorítja Tyna miatt, és titokban folytatja a naperőmű tervezését, annak ellenére, hogy Janek megtiltotta neki. Sylva egy szex videóval próbálja megzsarolni Lídát, de a dolog fordítva sül el.

2022.01.21., Péntek 15:10 - 15. rész

Sylva trükközésből azt mondja Vildának, hogy terhes. Ezt a problémát Hana és Janek meg is oldják. Zdenyek és a lovagi rendje gyűlésüket akarják megtartani. De a különtermet tönkretette Hrabal polgármester fia és unokaöccse. Ezt felhasználva Sztepán egyezséget köt vele a déli autóbusz járattal kapcsolatban, amit Lída és az asszonyok nem tudtak elintézni.

Elolvasok még egy cikket