Perzselő szenvedélyek 44-48. rész tartalma

ˆhirdetés

Perzselő szenvedélyek 44-48. rész tartalma

 

 

2022.01.17., Hétfő 15:30 - 44. rész

Ozan és Cemre egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Celebi mindig közbelép. Ezúttal újabb választás elé állítja Cemrét: vagy elmegy vele a rendezvényre, ahol bejelentik, hogy indul a polgármester-választáson, vagy évekig nem láthatja viszont kislányát. Iskendernek senki nem hiszi el, hogy ő tényleg Kenant akarta megmenteni a haláltól és ezt nehezen viseli. Ciceket mardossa a bűntudat, amiért ő árulta el Iskendernek, hol van Kenan.

2022.01.18., Kedd 15:30 - 45. rész

Miután Iskendernek senki nem hisz, teljesen egyedül maradt, ezért úgy dönt, hazaköltözik és ismét bátyja mellé áll. Celebi készül a bejelentésre, hogy indul a polgármester-választáson. Bár Cemre megjelenik a rendezvényen, Celebi még nem tudja, felesége mire készül. Celebi neve ismét a hírekbe kerül, Cemre és barátai győzelmet ünnepelnek, ám csak óvatosan. Tudják, hogy a pszichopata férfi itt nem áll meg, hanem a végsőkig küzd, hogy makulátlan hírnevére ne vetüljön árnyék.

2022.01.19., Szerda 15:30 - 46. rész

Celebi és Iskender minden hatalmát beveti, hogy bosszút álljanak azokon az embereken, akik megpróbálták hírnevüket befeketíteni. Iskender kizárólag Ömer után kutat, saját kezével tervezi elintézni ellenfelét. Cemre kétségbeesetten keresi Günest, de ezúttal sem jár sikerrel. Ezért a rendőrséghez, majd Rüyával a gyámügyhöz fordul. Miután Tomris Atlas szeme láttára rúgta ki Iskendert a házból, a kisfiú bezárkózik a szobába és éhségsztrájkba kezd.

2022.01.20., Csütörtök 15:30 - 47. rész

Celebi fenyegetésének következtében Simge a kamerák előtt nyilatkozva vonja vissza a Celebi ellen tett feljelentést. Bár a férfi így is könnyen elvesztheti a lehetőséget, hogy induljon a polgármester-választáson. Cemre kétségbeesve keresi lányát. Celebi csúnya játékot űz vele és a joghézagot kihasználva elviszi otthonról a kislányt, akinek kegyetlenül összezavarják lelki világát. Ozan a sarkára áll és kiáll az építkezésen dolgozó emberek mellett.

2022.01.21., Péntek 15:30 - 48. rész

Miután Celebi elhúzza a mézesmadzagot Iskender előtt, hogy egyszer ő lehet az utódja, a férfi nem hazudtolja meg magát, Iskendert megalázó helyzetbe hozza. Bosszúból Iskender megadja Ciceknek a címet, ahol Celebi Günest bújtatja. Cemre egy percet sem vár, elhozza a kislányt a víkendházból. Az építkezésen Ozan figyelmeztetése és kérése ellenére sem történnek meg a biztonsági intézkedések, aminek eredményeként meg is történik a tragédia.

Elolvasok még egy cikket