Perzselő szenvedélyek 54-58. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 54-58. rész tartalma

 

 

2022.01.31., Hétfő 15:30 - 54. rész

Ozanék próbálnak megoldást találni a pénzbírság kifizetésére, de nem enged büszkeségéből és senkiről sem fogad el szívesen pénzt. Cemre és Seher is megpróbálja észhez téríteni. Fény derül arra is, hogyan veszítette el Ozan a testvérét gyerekkorukban. Saját magát hibáztatja. Rüya félti Ömert, nem akarja, hogy veszélybe sodorja magát, csak hogy segíthessen Ozannak. Tomris tovább küzd utálatos veje ellen, de Celebi megnehezíti a dolgát fenyegetéseivel. Cemre ezt megelégeli és ellátogat Celebihez, hogy a szemére olvassa, hagyja békén a barátait, de azzal nem számol, hogy Celebi ismét elveszít az önuralmát.

2022.02.01., Kedd 15:30 - 55. rész

Hikmet kizsarolja Seher asszonytól, hogy adja el neki a lakást. Ő nagy nehezen beleegyezik, majd ezután Hikmet átadja az egész tulajdon jogát Celebinek. Eközben Iskender ejti a panaszait Ali ellen, aki ennek következtében hamar kiszabadul. Cemre megpróbál felmondani a munkahelyén, nem szeretné, hogy bántalmazzák a környezetében élőket. Eközben felhívja őt Celebi, aki megfigyeli őt, és elárulja neki, hogy Seher asszony bajban van. Odarohan, majd ott megbeszélést tartanak a többiekkel.

2022.02.02., Szerda 15:30 - 56. rész

Egy családi vacsora közben Celebi megpróbálja lebeszélni Iskendert egy pályázat elfogadásáról. Rüya és Ömer ezután összeköltözésüket ünneplik. Ömer és Cemre találkoznak az utcán és hosszasan beszélgetnek. Az Iskender által kiszabadított Ali elmegy Cicekhez, aki nagy örömmel fogadja. Ali azzal az ötlettel áll elő, hogy költözzenek el minél hamarabb, ami Ciceknek és Tomrisnak is nagyon meglepő. Eközben Cemre és Hanim új lakás után néz. Iskender végül nem fogadja el a pályázatot, Bülent pedig elveszti Tomris asszonnyal szemben a pert, mert Ismail eljött számára tanúskodni.

2022.02.03., Csütörtök 15:30 - 57. rész

Rüya munkát kap régi barátja ügyvédi irodájánál. Cemréék új otthon után néznek, de anyagi helyzetük bekorlátozza őket. Tomris sarokba lett szorítva. Celebi előszedte a korábban eltusolt ügyéből a bizonyítékokat, ezért az asszony Cicekre íratja vagyonát, hogy gondoskodni tudjon Atlasról. Ali ezt nem nézi jó szemmel, és ultimátumot ad a lánynak. Ozan és Altan nem hagyják ezt annyiban, és segíteni kezdenek az asszonynak. Rájönnek, hogy van egy ismerősük, aki többet tudhat a műkincsek lopásáról. Iskender azzal tesz keresztbe Celebinek, hogy beleszól a kampánya finanszírozási ügyeibe. Cemre is megtudja, milyen szörnyűség történt Hanim kislányával.

2022.02.04., Péntek 15:30 - 58. rész

Günes felügyeleti joga Celebit illette meg. Cemre nem tud ebbe belenyugodni, félti kislányát, és megkéri Fatmát, hogy értesítse őket, bármi is történik, de a házvezetőnő nem körültekintő Celebi közelében. Hamis információkkal hívatja fel vele Cemrét, azzal a céllal, hogy az családja újra együtt legyen. Ozan próbálja marasztalni Cemrét, de ő hajthatatlan. Celebi rájön, hogy Iskender visszatartott egy nagyobb, a kampányára szánt összeget. Cicek nehéz szívvel úgy, dönt, elutazik Alival, de végül képtelen magára hagyni Atlast.