Szerelem kiadó 21-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem kiadó 21-30. rész tartalma

 

2022.01.17., Hétfő 20:05

21. rész

Ömer reggelivel várja ébredés után Defnét és a viselkedése is teljesen megváltozik. Yasemin nehezen viseli el, hogy Ömer kedvesen bánik asszisztensével. Ömer és Sinan összeszólalkoznak. Defne nem tud főnökén kiigazodni.

22. rész

Neriman egy újabb tervet eszel ki, amibe több embert is beavat. Iso továbbra sem engedelmeskedik Yasemin parancsainak. Defnét hazaviszi Sinan, aki ezáltal be is mutatkozik Türkan mamának. Ömer és Defne közösen golfoznak a kertben, mialatt nagyon jól szórakoznak. Serdar és Nihan között egyre jobban alakulnak a dolgok.

2022.01.18., Kedd 20:05

23. rész

Yasemin bezárja Korayt és Nerimant a mosdóba, hogy ne tudják véghez vinni gondosan kieszelt tervüket. Sinan rábeszéli Defnét hogy legyen az ő asszisztense. Mine es Necmi tartanak Neriman viselkedésétől.

24. rész

Ömer továbbra is neheztel Defnére. Feryal-al való találkozáshoz magával viszi Defnét, ahol a lány nagyon kellemetlenül érzi magát. Neriman igazi énje kis idő után felszínre tör.

2022.01.19., Szerda 20:05

25. rész

Necmi is a cég dolgozója, de nem igazán veszi komolyan az ottlétet, viszont örül annak, hogy nem kell egész nap a feleségével lennie. Serdar külsején változtatnak, hátha Nihan édesanyja így majd könnyebben elfogadja őt. Ömer szembesül a nyers képek láttan, hogy ki van valójában a képeken.

26. rész

Defne elmeséli Isónak, hogy hogyan került a jelenlegi élethelyzetébe. Ömer jelzi a többieknek, hogy Defne a modell a képeken, amik nagyon nagy sikert arattak. Yasemin mielőbb el szeretné távolítani Defnét a cégtől. Nihan és édesanyja meglátogatja Serdart a munkahelyén.

2022.01.20., Csütörtök 20:05

27. rész

Ömer asszisztensei nagyon csinosak, ám Defne nem örül a látványnak. Neki a feladata betanítani a munkakörre az új lányt. Neriman találkozik Türkan mamával az otthonukban. Yasemin felbosszantja Defnét, ami nem marad következmények nélkül.

28. rész

Ömer kirúgja Yasemint a cégtől, amit a lány nem képes elfogadni. Necmi csapatépítő hétvégét szervez a dolgozóknak, hátha jobb kedvre tudja őket deríteni. Yasemin és Iso közelebb kerül egymáshoz. Ömer falaz Necminek felesége előtt.

2022.01.21., Péntek 20:05

29. rész

Sinan megtudja, hogy Yasemin el lett bocsájtva a cégtől. Emiatt Nerimannak nagyon jó kedve támad és felhívja ellenségét, hogy bosszanthassa. Yasemin és Iso egyre több időt töltenek együtt. Koray berendezkedik Yasemin irodájába. Esra testvérének próbál segíteni lánykérésben.

30. rész

Ömer és Sinan leülnek Yaseminnel beszélgetni és döntenek arról, hogy mi legyen a sorsa. Sinan szeretné, ha Defnével egy párt alkotnának. Defnét bemutatják Hulusi papának, mint Ömer leendő felesége. Serdar meglepetéssel készül a kikötőben szerelmének.

Elolvasok még egy cikket