Szerelem kiadó 31-40. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem kiadó 31-40. rész tartalma

 

2022.01.24., Hétfő 20:00

31. rész

Defne végül Sinannal megy a céges rendezvényre. A közös vacsora eltelte után Sinan beszélni szeretne kiszemeltje érzéseiről, ám Necmi kitalál egy programot, ami miatt ez nem tud megvalósulni. Ömer reggel felkelti Defnét és közös sétára indulnak kettesben. Neriman és Koray is ellátogatnak a céges rendezvényre, hogy beszéljenek Sinannal.

32. rész

Neriman és Koray elindulnak, ám a kölcsön autó megnehezíti a dolgukat. Eközben a cég dolgozói csónakázáson vesznek részt, ami nagyon jó hangulatban telik. Türkan mama el akarja vinni Nihant fürdőbe, hogy lássa a testén látható esetleges hibákat. Yasemin meglátja az üzenetet, amit Defne írt Ömernek.

2022.01.25., Kedd 20:00

33. rész

Türkan mama és Esra nagyon készülnek az esti fürdőzésre. Ömer kabátzsebébe bújtatott üzenet félre értést szül, így a hídon többen is megjelennek a megbeszélt időpontban. Ömer és Defne számára összejön a rég várt közös program kettesben. Türkan és Endam összevesznek.

34. rész

Ömer elviszi Defnét a szülei házához, ahol nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Neriman aggódik, mert egyikük sem veszi fel a telefont. Serdar és Nihan között feszült a hangulat a korábban történtek miatt. Korayt meglátogatja Arzu barátnője.

2022.01.26., Szerda 20:00

35. rész

Türkan mama attól tart, hogy Defne megszökött egy férfival. Sinant furdalja a kíváncsiság, hogy Defne és Ömer vajon miért nincsenek az irodában. Sinannal egy halálhírt közölnek. Necmi szeretné, ha Neriman befejezné a taktikázást így, hogy már összejött Defne és volt főnöke.

36. rész

Sinan ellátogat Defne otthonába, hogy lássa ott tartózkodik e. Türkan és Endam próbálnak közös nevezőre jutni. Defne a Nerimantól kapott ajánlat miatt úgy dönt, nem folytatja Ömerrel való viszonyát, hiszen neki már valódi érzései vannak a fiú iránt. Neriman viselkedése bosszantja Necmit, ezért elhagyja őt. Defne szerint lehet jobb lenne, ha Ömer megtudná az igazat. Yaseminnek hiányzik Iso.

2022.01.27., Csütörtök 20:00

37. rész

Defne a történtek ellenére bemegy dolgozni. Yasemin és Iso együtt töltik a napot. Defne beszélni próbál Ömerrel, de ő nem vevő rá. Nerimant meglátogatja lánya, aminek nagyon örül, hiszen Necmi nélkül nagyon magányos. Deniz nagy szívességet kér Yasemintől, ugyanis kieszelt egy tervet, miszerint a konkurenciát eltüntetné a piacról.

38. rész

Sude be szeretne menni a céghez, azonban Ömer nem engedi neki, hogy ne szakítson fel régi sebeket. Végül nem hallgat rá és Sinan irodájába várja a férfit. Ömer éjszaka meglátogatja barátját, hogy kosarazzanak, mert nem tud aludni. Yasemin nem tudja melyik oldalra álljon. Neriman nagyon rosszul érzi magát Necmi nélkül.

2022.01.28., Péntek 20:00

39. rész

Sinan és Sude kettesben töltenek egy kis időt. A lánynak a legfőbb célja, hogy meghódítsa őt. Mindenki izgatottan várja a díjátadót. Defne félrehívja Ömert, hogy elmondja neki az igazságot, de Sinan közbelép és nem hagyja neki. Necmi és Neriman továbbra sem békül ki.

40. rész

Ismail úgy dönt, szüksége van pár nap szabadságra, hogy átgondolja a vele történteket. Deniz találkozóra hívja Yasemint. Defne jelentkezik egy kurzusra, amit Sükrü ajánlott neki, később kiderül, hogy egy hozzá közel álló személy lesz az oktató. A téli kollekciót bemutatja Ömer a dolgozóknak.

Elolvasok még egy cikket