Szerelem van a levegőben 104-108. rész tartalma

Szerelem van a levegőben 104-108. rész tartalma

 

 

2022.01.24., Hétfő 16:40 - 104. rész

Melo csak nagy nehezen tudja lebeszélni Ayfert, hogy velük tartson a meglepetés-vacsorára, amit Serkan szervezett Edának. Ceren nagyon elkeseredik, amikor felveti Deniznek, hogy melegítsék fel egykori kapcsolatukat, és a férfi azzal utasítja vissza, hogy Edába szerelmes; a lány bosszúból elárulja Serkanna, hogy Eda és Deniz félrevezetik. Amikor a menekülő Ayfert és Aydant előállítja a rendőrség, és beviszik őket kihallgatásra, a civakodó Eda és Serkan is megérkezik, hogy kimentsék őket.

2022.01.25., Kedd 16:40 - 105. rész

Az orvos, akit Ferit ajánlott Cerennek, felhívja Feritet, és elmondja neki, hogy Ceren nem ment el a terápiára. Ates úr felhívja Feritet, és elmondja, hogy az Art Life nyerte meg a pályázatot, és később bemegy hozzájuk. Alex csőbe akarja húzni Aydant és Ayfert, ezért megkéri az egyik barátját, Metint, hogy hívja fel Aydant, és mondja el, hogy tudja mit tett. Metin meg is teszi, és elmondja, hogy később majd még felhívja.

2022.01.26., Szerda 16:40 - 106. rész

A párkapcsolati teszten Eda és Deniz a könnyű kérdéseknek hála jól teljesít, de amikor a közös álmukat kéne leírniuk, gondban vannak. Azonban Melo lekapcsolja az áramot, és az este véget ér. Eda átadja Serkannak a borítékot, ami Melónál volt eddig. Még egy virágot is rajzol rá, mert boldog, ugyanis azt mondja Serkannak, hogy Sevim fogja megtervezni az esküvői ruháját.

2022.01.27., Csütörtök 16:40 - 107. rész

Engin nem érti, mi baja Pirilnek, aki teljesen kiborult a névtelen telefonüzenettől. Melo ügyeskedésének köszönhetően Eda partnere a jótékonysági divatbemutatón nem Deniz, hanem Serkan lesz. Aydan, Ayfer és Seyfi elviszik a pénzt, hogy átvegyék Alexander holttestét, de kínos meglepetésben van részük. Amikor a társaság Ates úr hajóján vendégeskedik, Eda beleesik a vízbe, és egy arra járó hajó kapitánya, Kemal menti ki. Serkan rájön, hogy Eda valóban arra készül, hogy hozzámenjen Denizhez, eközben Selin és Deniz próbál rájönni, hogy ki küldözget a lánynak fenyegető üzeneteket és fotókat.

2022.01.28., Péntek 16:40 - 108. rész

Amikor Aydan rádöbben, hogy Seyfi volt az, aki feljelentette őket a rendőrségnél, kirúgja a férfit és elkergeti a házból. Serkan torkig van már azzal, hogy Eda az irodában intézi az esküvői előkészületeit, sőt még a ruháját is ott próbálja fel. Melo és Eda elhatározzák, hogy az esküvőig hátralévő két napban Eda mindent megtesz, hogy visszaszerezze Serkant; Ceren bocsánatot kér tőlük, és felajánlja segítségét, azonban hiába Eda szétlocsolt parfümje és Melo jóslása, Serkan nem emlékszik semmire a közös múltjukból.