Szerelem van a levegőben 99-103. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 99-103. rész tartalma

 

 

2022.01.17., Hétfő 16:40 - 99. rész

Eda és Deniz kitűzött esküvőjéről Ayfer is tudomást szerez, ami nem tetszik neki, így Eda 1 hetet kap a taktikai játék folytatására. Serkan séta közben rátalál kedvenc kávézójára, bár nem tudja, miért húzott oda a szíve és nem érti, miért van saját asztala. Miután Eda meggyőzte egyik fontos ügyfelüket, hogy folytassák a projektet, egy prezentációt készül előadni Yildirim úrnak. Az anyagot lementi a szerverre, közben Yildirim úr meghívja az egész csapatot szállodájába.

2022.01.18., Kedd 16:40 - 100. rész

Serkan faképnél hagyja a csapatot a hétvégi házban és visszasiet az irodába Edához, ahol segít neki elkészíteni a prezentációt. Vonzalma a lány iránt tagadhatatlan. Együtt utaznak vissza a panzióba, ahol Selin dühöngve veszi tudomásul a történteket. Serkan és Eda minden lehetőséget megragadnak, hogy beszéljenek és folyton keresik egymás társaságát. Aydannak és Ayfernek fogalma sincs, hogy Alexander mindkettejüknek egyszerre csapja a szelet.

2022.01.19., Szerda 16:40 - 101. rész

Melo nem találja Edát, és ezt elmondja a többieknek is. Ők Serkannal együtt a keresésére indulnak, csak Selin marad ott. Serkan megtalálja Eda nyakláncát, és később Edát is, aki elesett, és fáj a lába. Elviszi egy közeli kunyhóba, majd felhívja Engint. Azonban csak annyit tud elmondani neki, hogy jól vannak, és egy kunyhóban húzták meg magukat, ezután lemerül a telefonja, ahogy Edáé is. Deniz próbálja Selint nyugtatgatni, de Selin őt okolja azért, hogy Serkan Eda után ment, viszont dühében megcsókolja.

2022.01.20., Csütörtök 16:40 - 102. rész

Piril egész nap ideges a hormonok miatt, és emiatt egyszer majdnem meg is verik Engint az egyik parkban, mert azt hiszik, hogy zaklatja Pirilt. Ceren meghallja, hogy Deniz szerint régebben jobb volt a frizurája, ezért, úgy dönt, visszafesti. Aydan és Ayfer azon gondolkodnak, mi történt Alexszel. Később Seyfi is megérkezik, és együtt elmennek Alex éttermébe, hátha megtudnak valamit. Valaki felad egy borítékot Serkannak, amiben fotók vannak arról, hogy Selin és Deniz csókolóznak.

2022.01.21., Péntek 16:40 - 103. rész

Aydan, Ayfer és Seyfi kétségbeesetten próbálják kideríteni, hol lehet Alexander. Selin nagyon dühös lesz, amikor rájön, hogy Eda és Serkan együtt vannak a virágárus boltban, és magára vonja Serkan figyelmét, eljátssza, hogy autóbalesete volt. A rendőrség külön-külön felkeresi Ayfert és Aydant, hogy megtudják, van-e információjuk a két napja eltűnt Alexanderről.

Elolvasok még egy cikket