Isztambuli menyasszony 3. évad, 102-106. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 102-106. rész tartalma

 

 

2022.01.24., Hétfő 18:45 - 3. évad, 102. rész

Dilara érzi, hogy helytelenül viselkedett, és bántja. Süreyya jelentkezik Senemnél, a nagynéni pedig érzi, hogy nevelt lánya valójában megbocsájtott. Gülistan csodálatos hírt közöt Naziffal.

2022.01.25., Kedd 18:45 - 3. évad, 103. rész

Dilara találkozik Merttel, hogy megmagyarázza az érzéseit, és adjon egy esélyt a kapcsolatuknak. A férfi elfogadja a bocsánatkérést, Dilara pedig Faruk éttermébe viszi, hogy bemutassa Süreyyának és a sógorának. Adem szintén a bátyjához tart Günessel együtt, így kénytelen találkozni Merttel. Az ebéd Adem kellemetlenkedése miatt nagyon kínosan telik, Günes pedig a végén elhagyja a férfit. Nazif elviszi Esma asszonyt, hogy megnézze az új könyvtár lehetséges helyét. Miközben az idős nő nem figyel, Nazifra rázáródik a régi romos épület egyik szobájának ajtaja, a megzavarodott Esma pedig mindent hátrahagyva elindul. Egy összetörő gázlámpa pedig lángra lobban.

2022.01.26., Szerda 18:45 - 3. évad, 104. rész

Nazif bent reked az épületben, és térerő hiányában senkinek nem tud szólni, miközben a lángok terjednek. Gülistan megtudja, hogy ikreket vár, és boldogsága határtalan. A család nem érti, hogy Nazif és Esma hová tűntek, amikor pedig az idős asszony egyedül ér haza, Gülistan aggódni kezd. Faruk és Fikret a kórházba mennek, és megtudják, mi történt Naziffal. Amikor Esma magához tér, és rádöbben, hogy mi történt, önmagát hibáztatja.

2022.01.27., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 105. rész

Miután Nazif magához tér, Gülistan nem tudja magában tartani a jó hírt. A férfi balesete mindenkit rádöbbent, hogy nem szabad haragot tartani, így Süreyya is megenyhül Senem irányában. Esmának továbbra is bűntudata van, és csendes beletörődéssel szemléli a körülötte levő világot. Adem szeretné megmagyarázni Günesnek a helyzetet, a nő azonban nem válaszol a hívásaira.

2022.01.28., Péntek 18:45 - 3. évad, 106. rész

Senem és Süreyya meglepetésbulival készülnek Dilara szülinapja alkalmából. Adem szenved, amiért Günes elhagyta. Felkeresi Dilarát, és őszintén elmondja a félelmeit, az asszony pedig végre megérti a férfit. Esma elkezdi szétosztani az emlékeit, és úgy gondolja, Fevzi órája Ademet illeti. A két ember között végleg megtörik a jég.

Elolvasok még egy cikket