Perzselő szenvedélyek 49-53. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 49-53. rész tartalma

 

 

2022.01.24., Hétfő 15:30 - 49. rész

Miután Celebi nyilatkozatot tett ország-világ előtt, hogy ő az a kisbaba, akit egykor a szemétbe dobtak, a magabiztos férfi teljesen összetört. Iskender döbbenten szembesül a ténnyel, hogy anyja és bátyja egy egész életen át hazudtak neki. Mikor Celebi megtudja, hogy Cemre elvitte Günest magához, ráront feleségére és a kislány szeme láttára fojtogatni kezdi Cemrét. Günes biztosítja édesanyját szeretetéről és úgy dönt, hogy nála marad. Günes nagy örömére Cemre visszaviszi a kislányt az iskolába, ám a beiratkozásnál csüggedten veszi tudomásul, hogy a szükséges tandíjat nem fogja tudni kifizetni.

2022.01.25., Kedd 15:30 - 50. rész

Ozan kész tények elé állítja nagybácsiját, Hikmetet. Kijelenti, sztrájkba kezdenek a munkásokkal, és addig nem tágítanak, amíg bácsikája nem veszi komolyabban a biztonsági intézkedéseket az építkezésen. Ömer titokzatosan viselkedik Ismet asszony megsegítésével kapcsolatban, és kíváncsivá teszi Rüyát. Iskender tovább folytatja az Ömer ellen folytatott hadjáratát. Az anyjáról kérdezősködik, ami Ömert is cselekvésre és nyomozásra készteti. Cicek megpróbálja megértetni Iskenderrel, hogy Celebi csak kihasználja, és megvezeti őt. Iskender komolyan átgondolja, és fejébe veszi, hogy letaszítja Celebit a cég éléről.

2022.01.26., Szerda 15:30 - 51. rész

Celebi behálózza Hikmetet, felajánlja neki segítségét az építkezés körül folyó botrány kezelésében. Uzunék rájönnek, hogy Hanim szokott ételt vinni nekik, és szembesítik vele. Iskender elkezd intézkedni a cég igazgatói székének elfoglalása érdekében, és maga mellé állítja Ciceket, hogy együtt tegyék tönkre Celebit. Ömer értetlenül áll, amikor meglátja őket egy autóban. A bíróság pedagógusokat küld Cemre és Celebi házába is, hogy véleményt formálhassanak a felügyeleti jog odaítélésével kapcsolatban. Cemre egyre erősebben küzd kislányáért. Rüya féltékeny és bizalmatlan Ömerrel szemben, és rákérdez szerelménél Ismet lányára.

2022.01.27., Csütörtök 15:30 - 52. rész

Iskender tovább hajszolja a hatalmat, és megfenyegeti Celebit, aki érthetetlen módon önként átadja öccsének az igazgatói széket. Viszont egy kis ajándékkal tudatja öccsével, hogy sokkal hatalmasabb ember, mint gondolná. Ömer elmondja Rüyának, hogy együtt látta Ciceket és Iskendert, a lány pedig kérdőre vonja Ciceket, aki nem mond neki igazat. Cicek elhatározza, hogy megvezeti Iskendert, és bosszút áll rajta Kenan bácsi haláláért. Cemre felzokog örömében, mert mellette döntött a bíróság, tehát kislánya vele maradhat. Tomris közös vacsorát szervez ennek megünneplésére. Celebinek kezd elege lenni a helyzetből, és bekeményít.

2022.01.28., Péntek 15:30 - 53. rész

Hanim szörnyű hírt kap – porrá égett az étterme. Mindenki számára egyértelmű, hogy Celebi keze van a dologban. Következő célpontja Ozan. A behálózott Hikmet gondatlanságért bepereli unokaöccsét. Rüya és Ömer meglátogatja a megsérült munkást, Hüseyint, és megkérik, hogy ejtse az építőipari cég elleni vádakat, mert csak így megtetik meg Ozant a börtöntől. Több év börtön helyett hatalmas pénzbírságot szabnak ki Ozanra a bíróságon, de ő túl büszke, és inkább börtönbe vonulna, minthogy fizessen a gazembereknek. Cemre próbál lelket önteni Hanimba, és magát okolja a történtekért. Tomris kibérel egy helyet Hanimnak, hogy újranyithassa az éttermet.