Hotel Margaret 21-25. rész tartalma

Hotel Margaret 21-25. rész tartalma

 

2022.02.28., Hétfő 21:55 - 21. rész

A stoppos

Fredet elengedik az elrablói, és Szonja veszi fel, amikor stoppolni próbál. Tordai kihallgatja Juditot, bemutatja neki a babaszobáról készült képeket, de Judit állítja, hogy nem tud róla semmit. Herceg és Alexa szövetséget köt. Bözsi odaadja Hackman naplóját Hercegnek. Zoli G rányomul Kirára, de Dénes kidobja a srácot.

2022.03.01., Kedd 21:55 - 22. rész

Újabb titkok

Hackman telefonját végre lenyomozták, úgy tűnik, a fiatalember nem először járt a gyilkosság napján Tihanyban, és van egy líbiai telefonszám, akivel rendszeresen beszélt. Feri bá megvicceli a Videósok Szövetségének két menedzserét. VR Dani gyanúba keveredik Alexa és Betty előtt, kiderül a srácról, hogy drogos futárral randizik titokban. Gyula Judit parancsára kipakolja a pinceszobát. Gingernek betonbiztos alibije akad Dave kilökésének időpontjára. Dave szerint, akkor csak Niki lehetett, aki kilökte.

2022.03.02., Szerda 21:55 - 23. rész

Az igazi győztes

A személyzet felbontja a menedzserek levelét a konyhán, és kiderül, hogy a díjátadó valódi győztese Alexa. A levelet Feri bá végül pont neki adja át. Harry bedobja Hercegnek, VR Daninak és Zoli G-nek, hogy nála van Hackman naplója, és hajlandó átadni azt nekik. Alma és Bözsi benéznek Gyula műhelyébe, ahol a pinceszoba tartalma van összezsúfolva. Ginger megkéri Alexát, hogy vigye el Füredre egy lopott autóval másnap hajnalban. Dóra elmondja Dénesnek, hogy Tamás nem volt a díjátadón, de elvileg aznap nem csekkolt ki a hotelból, viszont senki nem látta őt.

2022.03.03., Csütörtök 21:55 - 24. rész

Új barátságok

Betty és VR Dani új barátsága, Dave és Herceg új szövetsége, Hackman naplójából újabb infók derülnek ki. Alexa Gingerrel nekiindul megszerezni a pisztolyt. Tordai kihallgatja Tamást. Bözskéék rájönnek, hogy Judit tényleg a Party and More-nak dolgozott.

2022.03.04., Péntek 21:55 - 25. rész

Hajókirándulás

Judit beszervezi Gingert egy állítólagos hajókirándulásra, de valójában Istvánnak akarja átadni a lányt. Tamás, Betty és Alexa mentik meg Gingert. Gyula műhelyét kirabolták, Tordai elkezd nyomozni az ügyben. Dóra szembesíti Juditot, ugyanis az egyik kinagyított felvételen Judit arca látható a 208-as szoba tükrében, amikor Dave-et kilökték az ablakon. Kíra és Zoli G közelebb kerül egymáshoz.