Hotel Margaret 26-30. rész tartalma

Hotel Margaret 26-30. rész tartalma

 

2022.03.07., Hétfő 21:55 - 26. rész

Az ismerős ismeretlen

Herceg és Dave Harry-nek adnak interjút a díjátadón történtekről, ami után Harry Gyula nyomába ered. István és Judit találkoznak. István két dolog miatt is előveszi Juditot, de Judit visszazsarolja: megmutatja a közösségi médiában a fotókat, ahol Kira írja, hogy még keresi az anyját, mert hiányzik neki. Szonja érkezik a hotelba. Tordait nem hagyja nyugodni, hogy mit keresett Hackman korábban Tihanyban, és miért hívta a líbiai telefonszámot? Margaret bowling versenyt hirdet a videósoknak.

2022.03.08., Kedd 21:55 - 27. rész

A sejk fia

Tordai találkozik a líbiai attaséval, és megtudja tőle, hogy Hackman a líbiai sejk fia volt. Ginger és Fred Szonja után nézelődik, és kifigyelik, amint ő névtelen levelet szerkeszt Nikinek. Teo és Gabi Tihanyba csalja Istvánt egy találkozóra, de amikor Teo felismeri a férfit (a hotel korábbi vendége, aki eddig más néven jelentkezett be), jobbnak látja, ha nem mennek oda hozzá. Maxim és Borisz eladja Harrynek a konfetti ágyút a piacon, amit Tordai rögtön lefoglal, amikor meglátja nála.

2022.03.09., Szerda 21:55 - 28. rész

Ki evez a végén?

Tomi és Feri bá megleckéztetik Gyulát. Gabi bűvészgyakorlás közben célozgat Hercegnek, hogy nem is biztos, hogy Hackman nyerte a Like-bajnokságot. Dénes és Mira a nagy Balaton-vitorlásversenyre nevez, István kiadja parancsba: Dénes nem fejezheti be a versenyt. Harry Bettynek dicsekszik el az új konfetti ágyúval. Zoli G, Fred és Brúnó rappelnek.

2022.03.10., Csütörtök 21:55 - 29. rész

Bújócska

Betty előző napi fotói napvilágot látnak. Dóra ennek következtében megtalálja a konfetti ágyút, amit a valós gyilkos fegyvernek vél, és lefoglalja. Darabos János profilozó megérkezik a babaszoba tulajának profiljával, amiből Tordai Juditra következtet. Számonkéri, Judit pedig beismeri, hogy övé volt a szoba. Borisz és Maxim léket vág Dénes hajóján, amit azonban Almáék kifigyelnek és jelentenek Dénesnek. Feri bá kideríti, hogy Szonja orosz származású. István személyesen jön el Gingerért a szállóba, de Fred még időben elbújtatja a lányt.

2022.03.11., Péntek 21:55 - 30. rész

Anna örök

Dénes és Tamás Judit hajóját festi át a másnapi versenyre, hogy azzal induljanak a léket kapott hajó helyett. A videószövetség elnöke ismét ellátogat a szállodába, ezúttal a rendőrség hívására. Tordaiék számára kiderül, hogy Alexa volt az igazi nyertes. Fred megtudja, hogy Mira is tudott Judit babaszobájáról, és Judit is meglátta az arra járó Mirát. Niki és Karesz megtalálja Judit fiókjában a Nikiről készített összemontírozott képeket.