Hotel Margaret 11-15. rész tartalma

Hotel Margaret 11-15. rész tartalma

 

2022.02.14., Hétfő 21:10 - 11. rész

A titkos ajtó

Feri bá és Tamás a borospincében akarják tárolni a kajakokat, és felfedezik Judit és Gyula titkos pinceajtaját, de bemenni nem tudnak. Gyula előtt le is buknak. Tordai és Dóra megtudja, hogy Judit bízta meg Gyulát a konfettiágyú eltüntetésével, amit Margaret megpróbál magára vállalni Dóra előtt. Ginger Marcsinak adja a másik mobilját.

2022.02.15., Kedd 21:10 - 12. rész

A lebukás

Dave lebukik szökés közben, Tordai kihallgatja és megmutatja neki Hackman őt leleplező videóját. Herceget visszahozza a rendőrség a hotelbe, de továbbra sem hagyhatja el a területet, Herceg biztos benne, hogy Dave miatt került előzetesbe. Ginger és Fred vissza akarják szerezni Judittól a pisztolyt, de helyette csak egy furcsa kulcscsomót találnak.

2022.02.16., Szerda 21:10 - 13. rész

A nagy ugrás

Juditot nem hagyja nyugodni, hogy eltűntek a pince kulcsai, és úgy véli, Tamás és Feri bá a tolvaj. Kiterveli, hogyan szabadulhat meg mindkettőjüktől. Tordai egy pingpong meccs közben szed ki Kareszból információkat Juditról, és Dénes eltűnt feleségéről. Brúnó megtalálja Ginger telefonját, és leadja Dórának. Gyula Judit kérésére egy kamerát rejt el a női öltözőben. Dave Mira segítségével egy ugrásra készül, ám amikor elindul a felvétel, valaki kilöki őt a másodikról.

2022.02.17., Csütörtök 21:10 - 14. rész

Magánakciók

Tamást igazságtalanul kirúgják a kamera miatt, amit Judit szereltetett be Gyulával a strandöltözőbe. Tordai próbál közelebb kerülni a videósokhoz. Margaret tárgyal Istvánnal, aki felszólítja, hogy szabaduljon meg a rendőröktől, különben nem érdekli a szálloda, mint befektetés. Judit találkozik Borisszal és átadja neki a pisztolyt, amit Borisz továbbad Maximnak, majd Judit bemegy az új zárakkal biztosított titkos helységbe a borospincében - mindezeket Fred és Ginger kilesik.

2022.02.18., Kedd 21:10 - 15. rész

Az arabok a spejzban vannak

Dóra a líbiai nagykövetnél próbálkozik kideríteni Ginger kilétéről valamit, de nem jár sikerrel. Tordai Alexát faggatja, és a kihallgatás során kiderül, a rendőrség kizárta Dave-et a gyanúsították közül. Feri bá és Dénes Dóra és a líbiai nagykövet után kémkedik. Judit kirúgja Feri bát. Gyula kerti partit szervez a videósoknak.