Hotel Margaret 16-20. rész tartalma

Hotel Margaret 16-20. rész tartalma

 

2022.02.21., Hétfő 21:10 - 16. rész

Különös vendég

Mira meglátogatja Dave-et a kórházban, tisztázzák, hogy Ginger lehetett, aki kilökte Dave-et. Dénes az irodájában Karesszal konspirál, amit lehallgatnak a rendőrök. Dave kilökése ügyében nyomozás folyik. Dóra rászáll Gingerre. Judit Boriszt és Maximot felveszi a Hotelba. Harry jelenik meg a szállodában, mint új vendég...

2022.02.22., Kedd 21:10 - 17. rész

Az ajtó mögött

Maxim és Borisz elkezd dolgozni a szállodában. Margaret szövetséget ajánl Gingernek. Alexa megtudja Harrytől, hogy a rendőrség kiderítette: a hotelból kapott fenyegető üzenetet a díjátadó előtt. Betty kikönyörög Dóránál egy kis kimenőt Tihanyban, ahová a rendőrnő maga kíséri el, azonban Betty megpróbál elszökni. Dóra elkapja, és Betty kénytelen elmesélni a közös múltját Hackmannal: a fiú azért járt vele, hogy anyagot gyűjtsön róla a leleplező videóhoz. Zoli G veszélybe kerül a viharos Balatonon, de Tamás kimenti.

2022.02.23., Szerda 21:10 - 18. rész

Vallomások

Dénes és Dóra véletlenül kint szorulnak a vízen, összemelegszenek. Ginger és Fred ellopja Maxim kulcsát. Tamás és Feri bá kirúgása kapcsán a felháborodottak: Marcsi, Alma és Bözske meg Brúnó Borisz orra alá borsot törnek. Istvánt tájékoztatja az arab nagykövet arról, hogy Ginger a Hotel Margaretben tartózkodik, és ha István visszaszállítaná a sejknek, nem lennének hálátlanok. Marcsi kikérdezi Gyulát, hogy mit rejteget előle, mindketten bemennek a borospincébe Judit titkos szobájába. Mira rákérdez Margaretnél arra a levélre, amit Margaret Istvántól kapott.

2022.02.24., Csütörtök 21:10 - 19. rész

Kánikula

Dave el akar szökni a kórházból, de pont Dórába botlik, aki érte jött, hogy visszavigye a hotelbe. Niki profilját feltörik, és kamu meztelen képeket töltenek fel róla, valamint az ugrós videónak azt a kockáját, amin látszik, hogy egy női kéz kilöki Dave-et. Niki a rendőrséghez fordul. Tordai kideríti, hogy Dave-et Mira látogatta meg a kórházban. Judit Maximra és Boriszra bízza a konfetti ágyú őrzését is, és egyúttal megfenyegeti őket egy fegyverrel. Fredet elrabolják, Ginger helyett.

2022.02.25., Péntek 21:10 - 20. rész

Offline rejtélyek

Tordai és egy rendőrségi profilozó beszélnek Dénessel a ,,rejtvény szobáról". Zoli G koncertet ad, Mira és Zoli G összejönnek, Niki és Ginger bosszút esküszik Mira ellen. Kiderül, hogy Gingeré a 208-as hajkefe: Margaret segít Gingernek, mert fiatalkori önmagát látja benne. Bözsi és Alma megtalálják a 206-os szobában az ágy mögött Hackman naplóját. Feri bát és Tamást visszaveszik Margaret kérésére.