Angela nővér nyomoz 3. évad, 3-7. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 3. évad, 3-7. rész tartalma

 

2022.03.28., Hétfő 20:10 - 3. évad, 3. rész

Nina alternatívaként kezdi meg új munkáját az iskolában, és ott találkozik egy másik fiatal professzorral, Gregorio Taddeuccival, akivel azonnal szerelem-gyűlölet kapcsolat van. De a fiatal nő is ismeri Alice, egy problémás tinédzser, egy vakmerő anya, aki több alkalommal is kockáztatta, hogy a szociális szolgáltatások venné el a lányát tőle. Szerencsére ott van Angela nővér, aki megpróbál közvetíteni Nina és Alice között, és aki, amikor a lány az anyja által elhagyottnak találja magát, üdvözli őt a zárdában. Azzurra és Rosa együttélése mindig bonyolult, különösen azért, mert az előbbi féltékeny az utóbbi és Guido kapcsolatára. És valójában Azzurra nem rendelkezik minden rosszal, mivel Rosa egyértelműen arra törekszik, hogy meghódítsa a gyönyörű professzort és a kis Davide szeretetét. Eközben Guido még mindig nem tud Achilles zsarolásáról Angela nővér és Azzurra ellen, míg az utóbbi, aki először elfogadta, nem hajlandó a férfi személyi asszisztensévé válni. Eközben Emilio elárulja Angela nővérnek, hogy hamarosan meghal: ha nem találnak azonnal szívdonort neki, nem lesz mit tenni.

2022.03.29., Kedd 20:10 - 3. évad, 4. rész

Emilio nincs jól, és egyre furcsábban is viselkedik, mintha titkolna valamit. Ráadásul Angela nővér egy pisztolyt talál a fiú szekrényében elrejtve. Szörnyű gyanúja támad, ezért Guidóval nyomozásba kezdenek. Achille felfogadja Azzurrát gondozónak. Nina és Alice végre békét kötnek. Megszületik Anna, Margherita és Emilio lánya.

2022.03.30., Szerda 20:10 - 3. évad, 5. rész

Egy évek óta eltűnt lány hátizsákjára bukkannak, benne az útlevelével. A hatóságok ezzel lezártnak tekinti az ügyet, ám az anya, aki Angela nővér régről ismert barátnője, nem adja fel a reményt. A nővér ismét nyomozásba kezd Guido segítségével. A többiek már-már komolyan aggódnak Margheritáért, amiért képtelen meggyászolni Emilio halálát. Azzurra egyre nehezebben nyeli le Rosa vélt vagy valós áskálódását, és közben Achillével is meg kell harcolnia, akinek sajátságos elképzelése van Davide nevelését illetően.

2022.03.31., Csütörtök 20:10 - 3. évad, 6. rész

Angela nővért felizgatja húga, Elisa váratlan látogatása, aki magával hozza kislányát is. Kiderül azonban, hogy Lulu valójában nem Elisa lánya. Angela nővér hosszas vívódás után rábírja húgát, hogy mondjon el mindent a rendőrségnek és a férjének. Eközben Nina és Gregorio egyre közelebb kerülnek egymáshoz és végre megmutatják érzéseiket. Azzurra és Guido hosszú idő után újra jól megértik egymást, amelyről azt hitték, hogy nem lehetséges. Ám az epizód végén Azzurra rájön, hogy Guido és Rosa nem csak kollégák.

2022.04.01., Péntek 20:10 - 3. évad, 7. rész

Ninát az iskolában azzal vádolják, hogy drogot adott a diákoknak. Angela nővér megpróbál segíteni neki, és Guidóval kiderítik, kik az igazi bűnösök. Guido és Rosa úgy döntenek, nyilvánosságra hozzák, hogy együtt vannak. Ez nem tetszik Azzurrának, aki járni kezd Darióval. Davidének kísérletet kell végeznie az iskolához, de senki sem segít neki, mert mindenki el van foglalva.