Angela nővér nyomoz 3. évad, 8-12. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 3. évad, 8-12. rész tartalma

 

2022.04.04., Hétfő 20:10 - 3. évad, 8. rész

Achillét megfenyegette az egyik korábbi alkalmazottja, hogy beperli a Gentileschi céget. Angela nővér Guidóval együtt nyomozni kezd, és rájönnek, hogy az egészet Dario rendezte meg, hogy megszerezze a cég vezetését. Constanza nővér a fogadalomtétele 50. évfordulóját ünnepli. A lányok meglepetés partit szerveznek neki. Rosa és Azzurra kénytelenek együttműködni egymással, hogy megtalálják Costanza rokonait, bár nem találnak senkit. Nina nem tudja, hogyan kell viselkedjen Gregorióval, mivel rájött, hogy Alice belezúgott.

2022.04.05., Kedd 20:10 - 3. évad, 9. rész

A zárdába érkezik egy kisfiú, Stefano, aki azt állítja, hogy Guido fia, aki Camillától született, egy egyetemi barátnőjétől. Azzurrát és Rosát egyesíti ez a váratlan sokk, Angela nővér megpróbálja megérteni, mi van emögött. Végül kiderül, hogy Guido valójában nem Stefano apja, de Angela nővérrel segít Camillának megszabadulni egy bántalmazó házasságból. A többi lánynak más problémái vannak: Nina nem tudja, hogy mondja el Alicének, hogy Gregorióval jár, végül Alice rajta kapja őket. Margherita nem biztos benne, hogy el akar-e szakadni Annától, hogy visszamenjen dolgozni.

2022.04.06., Szerda 20:10 - 3. évad, 10. rész

A zárdában már folynak az előkészületek Azzurra születésnapjára, de úgy tűnik, Azzurra nem lelkesedik az eseményért. Costanza nővér megpróbálja meggyőzni Angelát, hogy fedje fel az igazságot Rosáról és Azzurráról. Guido úgy dönt, különleges ajándékot készít a születésnaposnak: egy különleges engedélyt a börtönből Leonardi közjegyzőnek. Ez a hír sok pusztítást okoz, de sok boldogságot is Azzurrának. Guido kötődése Azzurrához oda vezet, hogy a nővérek összevesznek, és újra rosszban vannak,bár már elásták a csatabárdot. Alice dühös, mivel Nina eltitkolja az igazságot Gregorióról, és bajba kerül, mikor részt vesz egy hülye viccben néhány osztálytársával, és megfélemlítik egy gyengébb társukat, Luciót, aki végül öngyilkosságot kísérel meg. Nina és Angela nővér segítenek megoldani az ügyet, és Alice végül segít az iskolatársának a lábadozása közben. Margherita eközben az új kórházban dolgozik, ahol a vártnál több kihívás vár rá, különösen au olasz-argentin kollégája, Carlo miatt, aki attól fél, hogy a lány el akarja venni a helyét a kutatócsoportban.

2022.04.07., Csütörtök 20:10 - 3. évad, 11. rész

Angela nővér ötletére Azzurra és Rosa felveszik egymás szerepét, mert Rosa összetűzésbe került a professzorral, aki segíthet Guidónak, hogy kutatásaihoz EU-s támogatást kapjon. A kényszerű csere azonban rosszul sül el, mert a két lány utálja egymást. Angela megérteti velük, hogy segíteniük kell egymásnak Guido érdekében. Így végül Guido megkapja a támogatást. Margherita egy olyan esettel találkozik a kórházban, amely során Emilio miatt érzett fájdalma is felerősödik. Először összetűzésbe kerül Carloval, de az epizód végén bízni kezd benne. Nina és Gregorio kapcsolatának megerősödésében szerepe van Angela nővérnek is. Dario felteszi a kérdést Azzurrának, hogy nem akar-e hozzá költözni.

2022.04.08., Péntek 20:10 - 3. évad, 12. rész

Achille találkozik egykori nagy szerelmével, Lindával, aki állítólag nem értesült a férfi balesetéről. Angelának és Costanza nővérnek kezdettől fogva gyanús a nő, attól tartanak, hogy a felbukkanása nem a véletlennek köszönhető. Ezért Guido segítségével nyomozásba kezdenek. Azzurra még mindig képtelen eldönteni, hogy összeköltözzön-e Darióval. Közben Guido egyre féltékenyebb Rosára, aki láthatóan furcsán viselkedik, és minden bizonnyal titkol valamit.