Az érzelmek tengerén 25-29. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 25-29. rész tartalma

 

2022.03.28., Hétfő 18:55 - 25. rész

Deniz boldogan fogadja el a munkát, amit Hulya szerzett, ám rendkívül kínosan érzi magát, amikor kiderül, régi barátnői lesznek a vendégek. Fikriye is felajánl egy munkát, a két nő pedig meg is egyezik. Ám Deniz öröme nem tart sokáig, megjelenik a rendőrség. Eljárás indul az Alihan által felvett hitelek miatt. Sebnem eközben maga intézi a pénzvisszafizetést, ám az összeg nem oda érkezik, ahova kellene.

2022.03.29., Kedd 18:55 - 26. rész

Denizt bent tartják éjszakára, hogy másnap vallomást tegyen. Ece, amikor megérzi az anyja hiányát, rájön, hogy felelősséggel van az öccse iránt. Ferhat Figentől követeli a pénzt, ami az autó javítására kell. Fikriye dühös lesz, hogy mi dolga lehet a lányának a fiúval, Figen pedig elmondja, mit hallott az anyjától. Ece elfordul Hulyatól, ami rosszul érinti a nőt.

2022.03.30., Szerda 18:55 - 27. rész

Deniz vallomást tesz a bíróságon, és elengedik. Fikriyen lehetetlen eligazodni, miközben segíteni próbál Denizen Mirat kedvéért, a kolléganőinek elmeséli, hogy a leendő munkatársat kihallgatták. Ferhat ellopja Ecétől az apjától kapott értékes órát, mivel a lány nem hajlandó fizetni a kárért. Alihan megpróbál kapcsolatba lépni Denizzel, ám a telefont és az üzenetet Hulya találja meg, aki gondoskodik a válaszról is. Fikriye szól Deniznek, hogy másnap kezdhet a gyárban.

2022.03.31., Csütörtök 18:55 - 28. rész

Deniz dolgozni kezd a gyárban, és bár örül, hogy munkája van, de látszik, hogy nincs hozzászokva. Alihannak egyre inkább hiányozni kezd a családja és a régi élete. Sebnem sem boldog, a rózsaszín fátyol az ő szeméről is kezd lehullani. Ece egyre nehezebben tudja fenntartani a látszatot a barátai szemében. Fikriye megtudja, hogy Mira és Diyar nem alszanak együtt, a hírt pedig igyekszik a saját hasznára fordítani.

2022.04.01., Péntek 18:55 - 29. rész

Figen anyja hatására rájön, hogy Musztafa nem is lenne olyan rossz parti. Fikriye maga sem tudja mit akar, amikor egy ruhát dug Deniz táskájába, akit ezért kirúgnak. Ece és Mirat azonban átlát a szitán, és Deniz lánya meggyanúsítja a szomszédasszonyt, hogy az egész mögött ő áll. Ece a közösségi oldalon - tudtán kívül - rátalál az apjára.