Éjjel-nappal Budapest 2241-2245. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2241-2245. rész tartalma

 

 

2022.03.28., Hétfő 21:30 - 2241. rész

Livi kerülte Caspert a dühkitörése után, ám a fiú egyszer csak megjelenik az ajtajában. Livi kidobja őt, de nem tudja, mitévő legyen, végtére is Casper az egyetlen barátja. Mikor Roland megérteti vele, hogy mennyire kiszámíthatatlan ember Casper, Livi belátja, hogy szakítania kell a fiúval.

Vivi még mindig meg van döbbenve Gábor akcióján. Amikor Farkas fel akar lépni Gábor ellen, Vivi ellenzi az ötletet, amitől Farkas gyanakvóvá válik. A férfi megerősítést vár Vivitől, hogy az ő oldalán áll, és Vivi végül csatlakozik a gyerekes ötlethez, hogy vigyenek egy megalázó ajándékot Gábornak. Gábor később azzal áll bosszút, hogy tojásokat tör szét Vivi bárjában, mire hajba kapnak, de a lány ekkor rájön, hogy feltüzeli a Gáborral való vita. Úgy dönt, hogy végleg megszakítja a kapcsolatot Gáborral.

2022.03.29., Kedd 21:30 - 2242. rész

Roland megtudja, hogy Casper továbbra is próbál kapcsolatba lépni Livivel. A lány azt állítja, hogy mindent kézben tart, de amikor Casper megjelenik a lakásban, Roland közbeavatkozik. Amikor ezek után Livi még mindig abban a hitben van, hogy ura a helyzetnek, Roland úgy dönt, hogy megleckézteti Caspert,

Joe feldúltan le akarja mondani a napi programot, amit még korábban Tamara szervezett neki. Szofi viszont úgy gondolja, hogy el kellene menniük, hogy kicsit kikapcsolódjanak. Végül rábeszéli Joe-t, és egy vidám napot töltenek a paintball pályán, ahol Joe egy pillanatra elfelejti a gondjait. Később azonban ismét arcon üti a valóság.

2022.03.30., Szerda 21:30 - 2243. rész

Lali megpróbál segíteni Joe-nak a műhelyben és igyekszik hasznossá tenni magát, ám közben folyton káoszt teremt maga körül. Amikor Joe elküldi őt, Lali feleslegesnek érzi magát. Hiányzik neki valami feladat. Amikor sem Brúnó, sem Szofi nem akarják őt felvenni, Lali végül úgy dönt, hogy egyedül fog bulizni a bordélyházban. Ám annyira túltolja, hogy kivívja a tulaj biztonsági emberének figyelmét.

Milán nem tud másra gondolni, mint hogy minden percet értelmesen használjon ki arra, hogy elköszönjön azoktól a barátaitól, akik a legtöbbet jelentik neki. Kíra nagyon nehezen birkózik meg a gondolattal, hogy Milán valószínűleg meg fog halni, miközben Milán érzelmesen búcsút vesz Joe-tól és a barátaitól. A nap megkoronázásaként Milán egy fotózásra hívja a barátait, ahol Bella is megjelenik.

2022.03.31., Csütörtök 21:30 - 2244. rész

Joe keményen kiosztja Lalit, mivel az nem vette ki a részét eléggé a bordélyház takarításából, és a bulizásával veszélyezteti a lakhatásukat. Joe nagyon megharagszik rá, hiába próbálja Lali megpuhítani. A megbántott Lali erre úgy dönt, hogy ő akkor külön költözik. Gábor legnagyobb elképedésére Joe semmit sem tesz azért, hogy visszatartsa őt. Mikor azonban Lali bajba kerül, és segítséget kér, Joe egyből ugrik.

Milán úgy gondolja, hogy közeleg az utolsó órája. Még egyszer kiélvezi az élet szépségeit, aztán titokban lelép, mert képtelen örökre elbúcsúzni a barátaitól. Amikor azonban komolyra fordul a dolog, Karesz mellette áll. Makacsul kapaszkodik az utolsó szalmaszálba is, és abban bízik, hogy minden rendben lesz.

A félelem, hogy elveszíthetik Milánt, elgondolkodtatja Mesit, aki így még egyszer felülvizsgálja, mit is érez Bence iránt. Mivel meg van róla győződve, hogy még mindig szereti a fiút, úgy határoz, hogy ezt ki is mutatja, és csináltat vele magának egy egészen különleges tetoválást. Úgy tűnik, Bencének is fontos Mesi, hiszen amikor a lány Milán életéért aggódik, támogatja a lányt. Ettől felbátorodva Mesi közeledni próbál a fiúhoz, de Bence visszautasítja.

2022.04.01., Péntek 21:30 - 2245. rész

Vivi eldöntötte, hogy nem hagyja, hogy Gábor elrontsa az esküvőjét, és boldogan megy Tivadarral és Virággal menyasszonyi ruhát választani. Ám amikor Gábor váratlanul felbukkan a ruhapróbán, és meglátja Vivit a menyasszonyi viseletében, rögtön oda lesz a felszabadult hangulat. Gábor zaklatottan távozik, Vivi azonban utána rohan, hogy tisztázza a helyzetet, de aztán ledöbben, mert Gábor azt kéri tőle, hogy ne menjen hozzá Farkashoz.

Brúnó nem akarja feleslegesen terhelni Joe-t a Dáviddal kapcsolatos problémáival, hiszen tudja, hogy milyen kemény időszak van a férfi mögött Tamara balesete miatt. Így amikor a fitnesz stúdió új főnökére, Dávidra terelődik közöttük a szó, Brúnó azzal nyugtatja Joe-t, hogy nincs gondja Dáviddal. Eközben azonban Dávid kezd Brúnó agyára menni a nagyképűségével, Brúnó viszont keményen kitart, és próbálja nem felvenni a dolgot. Dávid a Brúnóval szembeni ellenérzéseit Livin vezeti le, és előbb beleköt a munkájába, amitől Brúnónak már egyre inkább nehezére esik, hogy visszafogja magát.