A sors könyvei 12-15. rész tartalma

A sors könyvei 12-15. rész tartalma

 

 

2022.04.11., Hétfő 15:35 - 12. rész

Gisele roppant ideges valahányszor szeretője, Diogo, épp a feleségével kedveskedik. Diogo tudja, hogy nem hagyhatja el Nanát, mert akkor búcsút mondhat a luxus életvitelnek. Arra vár, hogy Alberto meghaljon, és felosszák az örökséget. Silvana váratlanul megjelenik a családi villában, beviharzik Alberto dolgozószobájába, de a hűvös fogadtatásra nem számít. Alberto közli vele, hogy az ő kiadója nem jelentet meg szemetet. Silvana megsértődik. Marcos bizonygatja, hogy a könyv meg fog jelenni. Silvana paparazzókkal fotóztatja magát és Marcost, akiről azt állítja, hogy az udvarlója. Ramon feleségül akarja venni Palomát.

2022.04.12., Kedd 15:35 - 13. rész

Paloma elolvassa Silvana könyvének kéziratát. és nagyon tetszik neki a celeb botrányos élete, Albertónak is felolvas belőle. Amikor Marcos közli apjával, hogy felmond, mert nem tud segíteni, ha apja elzárkózik a könyv kiadásától, Alberto közli vele, hogy Paloma rábeszélte, hogy adják ki a botránykönyvet. Gabriela jelenléte az edzéseken folyamatos feszültséget szül Patrick és Vicente között. Diogo körülrajongja Nanát, amitől Gisele rettentő dühös lesz. Marcos folyamatosan udvarol Palomának, aki folyton lerázza, de ő sem tudja elfelejteni azt az éjszakát.

2022.04.13., Szerda 15:35 - 14. rész

Alberto szeretne egy kicsit élni, mindenáron el akar menni a szambaiskola próbájára. Marcos egyre kevésbé tudja, hogy fog kimászni a kellemetlen históriából, miszerint feleségül veszi Silvanát. Nem mert ellentmondani neki, nehogy meggondolja magát, és ne adja ki a könyvet, ami megmentené a csőd szélén álló kiadót. Evelyn szerelmes Felipébe, aki azt sem tudja, hogy egyáltalán létezik. Alberto és Paloma elmennek a szambaiskola próbájára. Amikor Ramon meglátja őket együtt, kirángatja Albertót a kerekesszékből, amiből óriási botrány lesz.

2022.04.14., Csütörtök 15:35 - 15. rész

Gisele dühös, amiért Diego folyton kényezteti a feleségét, bár ő azt állítja, hogy csak megjátssza magát. Nana nagyon dühös, amiért Paloma szambaiskolába vitte az apját, és azonnal kihívja doktor Maurit, aki közli, hogy Albertónak nem esett baja. Ramon elmegy a Prado Monteiro villába, hogy bocsánatot kérjen a viselkedése miatt Albertótól és Marcostól. Sofia elmeséli Ramonnak, hogy Diogo nem az apja, az igazi apja külföldön él, és nagyon hiányzik neki. Thaissa azt tanácsolja Evelynnek, felejtse el Felipét, mert őt sosem fogja érdekelni.