Angela nővér nyomoz 2. évad, 11-13. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 2. évad, 11-13. rész tartalma

 

2022.03.16., Szerda 20:10 - 2. évad, 11. rész

A zárda kollégiumába új ideiglenes lakók érkeznek, méghozzá Guido egykori egyetemi évfolyamtársa, Armando és annak várandós felesége. Giovanna igen jó barátnője volt Manuelának, Guido volt feleségének, mígnem az élet messzire sodorta őket egymástól. Armando elmondása szerint Giovanna furcsán viselkedik az utóbbi időben, sőt, a férfi már-már abban is kételkedik, hogy ő lenne a gyerek apja. Vajon milyen súlyos titkot cipel Giovanna?

2022.03.17., Csütörtök 20:10 - 2. évad, 12. rész

Néhány nappal Valentin-nap előtt Angela nővérnek köszönhetően Azzurra rájön, hogy érez valamit Guido iránt. Angela nővér segít Davidének megszervezni egy romantikus vacsorát neki és Guidónak, amikor kiderül, hogy sem Giannandrea, sem Beatrice nem ér rá aznap.

Eközben Sergio meggyőzi Ninát, hogy az ékszerésszel átverik a biztosító társaságot, és cserébe 50 ezer eurót kap, amiből gondoskodhatna a mentális zavarban szenvedő testvéréről, Giacomóról. Másnap Nina Angela nővérrel rájön, hogy az ékszerészt valóban kirabolták, tehát Sergio becsapta, és külföldre akar szökni.

Valentin-nap este, Giannandrea váratlanul megérkezik Modenába, és meghiúsítja a romantikus vacsorát, amit Davide szervezett. Guido dühös lesz Angela nővérre, amiért becsapta Davidét, és ezért egyre jobban megszereti a gyereket. Chiara a vacsoránál igent mond Riccardónak. Margherita visszautasítja Emiliót, mert még nem érzi magát készen egy új kapcsolatra. Azzurra úgy dönt, hogy elhagyja Gianandrá-t, és bevallja - először magának, majd Angela nővérnek -, hogy szerelmes Guidóba.

Nina fel akarja jelenteni Sergiót, ha nem a saját szabad akaratából jött létre. A rendőrség letartóztatja Sergiót.

2022.03.18., Péntek 20:10 - 2. évad, 13. rész

Angela nővér fogadja Manuelt a kollégiumba, különben árvaházba kellene mennie, mivel az apja, Ivan börtönben van. Manuel valójában Tomas drogfutára, egy drogdíleré, akinek az apja tartozik. Angela nővér rájön, a fiú azt mondja neki, hogy hat hónapja nem hallott az apjáról. Angela nővér elviszi Manuelt a börtönbe, hogy találkozzon az apjával; Itt megtudják, hogy Ivan már három hónapja feltételesen szabadlábon van. Megtalálják a férfit, de hideg a fiával, aki tönkreteszi a futócipőt, amit az apja adott neki, hogy együtt menjenek az októberi maratonra. Végül Manuel belemegy, hogy kirabol egy játéktermet Tomasnak. Angela nővér, hogy segítsen a fiúnak, találkozik Emilióval, a fiú példaképével, és Manuel végül nem hajtja végre a rablást. Tomast letartóztatják.

Beatrice távolléte miatt Guido megkéri Azzurrát, hogy kísérje el az egyetemi professzori partira. Azzurra kénytelen sietve távozni Beatrice váratlan érkezése után, aki ráadásul közli Guidóval, hogy megkapta a berlini állást, amit annyira szeretett volna.