Angela nővér nyomoz 2. évad, 14-16. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 2. évad, 14-16. rész tartalma

 

2022.03.21., Hétfő 20:10 - 2. évad, 14. rész

Rodolfo, a kollégium egyik lakója, komolyan megfenyegeti édesapja barátnőjét, Irinát, mert meggyőződése, hogy a fiatal nő csak kihasználja befolyásos, idősödő édesapját, és mindent megtesz azért, hogy megkaparintsa a fiú örökségét. Vajon beigazolódik Rodolfo félelme? Guido a megfelelő pillanatra vár, ezért egyelőre titokban tartja, hogy elnyerte a berlini állást. Közben megtudja, hogy Paolo Marino megszökött a börtönből, és aligha tér vissza a fiáért, Davidéért Olaszországba. Davide sorsa miatt Guidot kétségek gyötrik: költözzön külföldre, vagy az álmát feladva mégis inkább maradjon?

2022.03.22., Kedd 20:10 - 2. évad, 15. rész

Emiliónak végre találnak donort, azonban a műtét előtt egy sor vizsgálaton kell átesnie, hogy kiderüljön, jelen fizikai állapota lehetővé teszi-e a transzplantációt. Margherita - megelőzve az orvosokat - azzal szembesül, hogy szerelme egyik laborértéke nem megfelelő, ezért merész lépésre szánja el magát.

Azzurra és Giannandrea kitalálja, hogyan segíthetnének Davidén, miután Guido Berlinbe költözik.

Riccardo a közös jövőt tervezgeti Chiarával, azonban a lány egyre csak őrlődik, helyesen dönt-e, ha az apácalét helyett a világi életet választja.

2022.03.23., Szerda 20:10 - 2. évad, 16. rész

Paolo Marino -t Manuela barátjaként mutatják be Davide -nek. Míg apa és fia jobban megismerik egymást, Chiara apja Angela nővért hibáztatja, amiért lánya apáca akar lenni. Nina segítségét kéri, hogy találjon valamit amivel árthat a kolostor hírnevének. Nina azt tanácsolja neki, hogy nézzen utána Paolo múltjának, és rájön, hogy a férfi csaknem egymillió eurót lopott el mostohaapja cégétől. Ezt követően közli Chiarával, hogy ha nem akarja, hogy a kolostor hírneve csorbuljon a férfi bújtatása miatt, egy évre el kell mennie vele világ körüli útra és félre kell tennie a gondolatot, hogy apáca lesz. Chiara elfogadja ezt, de Nina megbánja tettét és elmondja Angela nővérnek a zsarolást.

Közben Paolo felismeri Guido és Davide közötti apa-fiú kapcsolatot és úgy dönt, hogy távozik. Giannandrea visszalép az Azzurrával kötendő házasságtól, mert megérti, hogy Azzurra Guidó szereti. Guido elhagyja Beatricét, és Margherita esküvőjének napján szerelmet vall Azzurrának.