Angela nővér nyomoz 3. évad, 13-16. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 3. évad, 13-16. rész tartalma

 

2022.04.11., Hétfő 20:10 - 3. évad, 13. rész

Angela nővér nagyon megörül, amikor Flora, a kerekesszékbe kényszerült lány és a vőlegénye felkeresik, hogy bejelentsék a nagy hírt, összeházasodnak. Guido kétkedve fogadja mindezt, meggyőződése, hogy a fiú érzései nem őszinték, ezért nyomozásba kezd Angela nővérrel. Azzurra végre Darióhoz költözik, de még így is több időt tölt a zárdában Davidével és a lányokkal. Ez feszültséget szül kettőjük közt. Margherita jóképű kollégájának, Carlónak próbál segíteni, hogy kigyógyuljon a Ginevra iránt érzett viszonzatlan szerelemből.

2022.04.12., Kedd 20:10 - 3. évad, 14. rész

Carlo megköszöni Margheritának, hogy segített neki rövidre zárni a történetet az exével, Ginevrával, de amikor Ginevra kórházba kerül, úgy tűnik, mindent megkérdőjelez. Az ajánlások ellenére Angela nővér kölcsönveszi a Vespát, amit Rosa adott Guidónak, de visszafelé észreveszi, hogy a hátsó lámpa hiányzik! Nina úgy döntött, követi Gregoriót Afrikába egy iskolai projekt keretében, amit Alice nagyon jól visel látszólag.

2022.04.13., Szerda 20:10 - 3. évad, 15. rész

Costanza nővér úgy döntött, kibérli az Isteni Sarkot a gimnáziumi bulira, ahová Alice Mattiával szeretne menni, aki úgy tűnik, érintett Edoardo ügyében: a fiút megverték, és a szociális munkások azt hiszik, hogy az apja volt, az egykori bokszoló. Angela nővér segíteni akar neki, de egy baleset miatt három napig tolószékbe kerül. Azzurra bizonytalan abban, hogy megbocsát-e Dariónak, Guido pedig attól tart, újra szenvedni fog miatta.

2022.04.14., Csütörtök 20:10 - 3. évad, 16. rész

Davide iskolai kirándulásra készül, de szerencsére lekési a buszt, ami aztán karambol következtében felborul. A buszsofőrt hősként ünneplik, mivel a legtöbb gyereket sikerült kimentenie a lángoló járműből. Azonban Angela nővér számára gyanúsak a baleset körülményei, ezért Guido segítségével ismét nyomozásba lendül. Nina epekedve várja haza szerelmét Afrikából, és az az erős megérzése, hogy Gregorio ezúttal tényleg váratlanul betoppan. Azzurrát meghívja az édesanyja Costa Ricába, hogy ily módon segítsen neki mielőbb feldolgozni Darióval való szakítását. Azonban Azzurra nem szívesen hagyja magára az életében először szerelmes Davidét és legalább annyira félti Guidót is Rosától. Margherita segít Carlónak visszanyerni régi önmagát, még egy álrandit is megszervez vele, ami túlzottan jól sikerül.