Keresztanyu 3. évad, 59-63. rész tartalma

Keresztanyu 3. évad, 59-63. rész tartalma

 

 

2022.03.28., Hétfő 20:05 - 3. évad, 59. rész

Válaszút

A makkosszállásiakat Mikola szökése tartja lázban. Tivadarék fogadóórát tartanak az őrsön, hogy a szökevény nyomára bukkanjanak, Viki pedig kelletlen vallomást tesz Zsigáéknak. Ludmilla elegáns vacsorát szervez a fogadóban. Mira és Mikola pedig szövetséget akarnak kötni Anatolijjal, de vajon mi lesz a családfő válasza?

2022.03.29., Kedd 20:05 - 3. évad, 60. rész

Szemet szemért

Bonifác és Ildi először találkoznak a meghiúsult esküvő után, miközben Imi és Zénó nyomozni kezdenek, mit titkol előlük Ildi, de meglepő dologra bukkannak. Lajos új szeme fénye még Vikit is leveszi a lábáról, Petráék csalija úgy tűnik, beakad Mikolánál, Pityke pedig megtudja, miért jött ide a határra és mire készül Szergej.

2022.03.30., Szerda 20:05 - 3. évad, 61. rész

A szobor titka

Mikola fontos bejelentést tesz a suhancoknak. Mira szerepet vállal a bánya-bizniszben. Bonifác vendégpapként misét celebrál, amikor is észre vesz valami oda nem illőt a templom egyik szoborfülkéjében, ami éktelen haragra gerjeszti. Zozónak szörnyű napja van: gyanakodni kezd Laurára, hogy valamit titkol előle, és szembesülnie kell azzal is, hogy mivé vált az edzőterme, amíg ő Pesten volt. Gina gyanúba keveredik egy csempész-ügyben. Zarathustra udvarlási tanácsadást kér Márktól.

2022.03.31., Csütörtök 20:05 - 3. évad, 62. rész

Fekete Párduc

Borika döbbenten hallgatja ki Jóska és Babos üzleti vitáját, és már a legrosszabbra gondol, amikor Timike megoldja a helyzetet. Pityke figyelmeztetni akarja Viki nagyapját a rá leselkedő veszélyre, de véletlenül egy nagy rejtélyre bukkan, ami miatt bajba kerül. Róza mama egy nem várt levelet kap, Igor körül szorul a hurok, Lauráék pedig akcióba lendülnek, hogy elkapják Mikolát.

2022.04.01., Péntek 20:05 - 3. évad, 63. rész

Légy a pókhálóban

Tivadar börtönőrt akar állítani a fogdához, nehogy Mikola megszökjön - a feladatra egy váratlan jelentkező akad. Róza mama megtudja, hogy Mikolát lekapcsolták, és egy mesteri terv jut eszébe. Szkander tombolni kezd a boksz klubban, aminek Jani issza meg a levét. Klárika és Babos meghívják Elzát és Zsigát vacsorára. Igor megzsarolja Szvetlanát, hogy visszanyerje a Püspök bizalmát.