Perzselő szenvedélyek 84-86. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 84-86. rész tartalma

 

 

2022.03.16., Szerda 15:30 - 84. rész

Celebi megérzi a veszélyt, így a pályaudvaron bujdosni kezd. A rendőrök már sikertelennek könyvelték el a titkos akciót, de Ozan és Ömer még egy rövid ideig a pályaudvaron maradt. Ekkor Ozan megpillantja Celebit. Rövid szóváltás után Celebi mellkason lövi őt. A mentő a kórházba szállítja őt. Tomris operálja. A lövést nagy sajtóvisszhang övezi, mindenki megtudja, hogy Celebi él. A rendőrség újra nyomozni kezd. Hülya elmondja Erdemnek, hogy mindent tagadniuk kell, ám ekkor betoppan Celebi, aki a hajóskapitánnyal próbál még mindig az országból elszökni.

2022.03.17., Csütörtök 15:30 - 85. rész

Hülya végül segítséget próbál nyújtani Celebinek. Ömer fegyvert kér egyik ismerősétől, és Iskender nyomába ered, gondolja ő elvezeti Celebihez. Eközben Ozanból kioperálják a golyót, de helyzete nem javul. Rüyának feltűnik Ömer hiánya, és elmondja a rendőröknek, hogy fegyver van nála és veszélyes dologra készül. Cemre szerelmet vall az eszméletlen Ozánnak, akinek a szíve leáll, de defibrillálás után újra indul. Ömer megtalálja Iskendert és együtt kifaggatják Erdemet. Cemre Seher miatt elmegy a kórházból, tart egy sajtótájékoztatót, majd mivel a rendőrségen nem segítenek neki, leül az épület elé.

2022.03.18., Péntek 15:30 - 86. rész

Ömer és Iskender megtalálják a hajóskapitányt, ő pénzért cserébe elmondja, hogy mikor vinnél el Çelebit. Közben megjelenik ő is, és Ömerék üldözőbe veszik. Celebi elmenekül és egy boltból felhívja az anyját, hogy segítséget kérjen. Eközben Iskender és Ömer visszamegy a kórházba, mert Ozannak vérre van szüksége, Iskender ad neki. Cemréről azt hiszik, hogy tüntet a rendőrség előtt. Lefényképezik és több nő követni kezdi, mozgalom indul mellette. Eközben Ozan felébred. Iskender megcsókolja Çiçeket, de ő elhúzódik tőle. Cemre mellé sok nő gyűlik, hazakísérik és a háza elé állnak.