Hotel Margaret 49-52. rész tartalma

Hotel Margaret 49-52. rész tartalma

 

2022.04.11., Hétfő 22:50 - 49. rész

Tordai szerencséje

Tamás elmeséli Kirának, hogy a díjátadón ő az étel kocsikat tologatta. Harry az elveszett táskáját keresi, amit korábban Feri bá és Ginger megtalált, mire Feri bá és Gyula nekitámad, hogy miért vitt be pisztolyt a szálloda területére. Borisz és Maxim Almánál és Bözsinél hagyja Judit fegyverét, akik elrejtik azt a kemencében. A líbiai attasé megosztja Hackman menekülésének elméletét Tordaival.

2022.04.12., Kedd 22:50 - 50. rész

Anna Schuster

Kira, mint Dóra asszisztense megtudja, hogy Ginger a sejk lánya és, hogy Hackman él. Dénes számonkéri Kareszt a levelek miatt, de Kira félbeszakítja a beszélgetésüket, így Dénes semmi biztosat nem tud meg a levelekről. VR Dani és Zoli G Hackmant várják egy találkozóra, de Ginger jön helyette. István megmutatja a líbiai attasénak Anna új német útlevelét, amiről Fathi elküld egy fotót Margaretnek.

2022.04.13., Szerda 22:50 - 51. rész

A motoros menyasszonya

Brúnó Fred tanácsára megpróbálja elcsábítani Zarát, de a romantikus meglepetésből egy óriási leégés lesz Hercegék előtt. István foglyul ejti Zarát és Harryt. Tordai és Dóra találkozik a motoros menyasszonyával, aki Hackman kocsijával érkezik a helyszínre. Símaszkos imaláncos emberek támadják meg Feri bát, aki a szállodát és Gingert védelmezve nem akarja beengedni őket. Marcsi kergeti el őket, aki korábban megtalálja a pisztolyt a kemencében.

2022.04.14., Csütörtök 22:50 - 52. rész

Sarokba szorítva

Ginger, Zoli G és VR Dani követik Dave-et, aki azt hiszi, Hackmannel fog találkozni. Niki meglátja Anna német útlevelének kinyomtatott másolatát Margaret lakosztályában, elviszi Karesznak, de végül a rendőrökhoz kerül. Szonja utasítására Borisz és Maxim elviszik az István által fogva tartott Harryt és Zarát egy rétre, ahova léghajóval jönnek értük a sejk emberei. Darabos visszahozza a sörnyitós pendrive-ot, nem hagyja, hogy Bözsi és Alma elszedjék tőle és megmutatja Dórának Hackman titkos folderét István üzelmeinek leleplezésével. Brúnó szomorkodik Gabinak az előző napi események miatt.