Az érzelmek tengerén 45-49. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 45-49. rész tartalma

 

2022.04.25., Hétfő 18:55 - 45. rész

Emin mester nagyon nehezen viseli Deniz jelenlétét. A nő feltett szándéka, hogy rendbe teszi az éttermet. Fikriye megint felveri az állóvizet, amikor elmondja Deniznek, hogy Musztafa Ece miatt verekedett. Orhan elmondja Hülyanak, hogy Mirat börtönben ült.

2022.04.26., Kedd 18:55 - 46. rész

Mirat beolvas Fikriyenek, az asszony pedig megsértődik. Alihan visszatér Sebnemhez, a nő pedig elmondja a szomorú hírt. Ece Hulyától kér segítséget Fikriyevel kapcsolatban. A rendőrség értesíti Denizt, hogy Alihan nyomára bukkantak.

2022.04.27., Szerda 18:55 - 47. rész

Hulya megfenyegeti Fikriyet, ha nem száll le Ecéről, nyilvánosságra hozza a videót. Deniz elmondja Miratnak, amit Alihanról tud. Musztafát Ferhát miatt megkéselik, Ece hív mentőt. Ibrahim, aki aggódik a fiáért, a lányt teszi felelősség a történtekért. Fikriye kapva kap az alkalmon, hogy újra megalázza Denizt, de ezt már Mirat sem tudja szó nélkül hagyni. Ferhatot és barátait beviszik a rendőrök.

2022.04.28., Csütörtök 18:55 - 48. rész

Deniz is Ecét hibáztatja a Musztafával történtek miatt. A fiú jobban van, Fikriye és főleg Figen folyamatosan a kórházban van. Hulya és Nejat között továbbra is feszült a viszony, állandósulnak a veszekedések. A férfi kezdi sejteni, hogy a felesége tud valamit Alihanról. Cemile megpróbálja jobb belátásra bírni Miratot Fikriyével kapcsolatban. Orhan mindent megtesz, hogy felhívja magára Deniz figyelmét, amit Mirat döbbenten vesz tudomásul.

2022.04.29., Péntek 18:55 - 49. rész

Deniz meggyőződése, hogy Alihan Isztambulban van. Müge meglátja Ecét Ferhattal beszélgetni, és kikérdezi a fiút. A lány így rájön, hogy Ece már korántsem az a jómódú és gazdag lány, akinek előadja magát. Diyar apja segíteni szeretne egy barátjának lovat vásárolni, és Mirathoz fordul ez ügyben. Miratnak egyre nyilvánvalóbb, hogy Orhan szeretné lenyűgözni Denizt, miközben ő sem közömbös a nő iránt. Figen egyre jobban belegabalyodik a hazugságokba, hogy Ecét távol tartsa Musztafától.