Az érzelmek tengerén 60-64. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 60-64. rész tartalma

 

2022.05.16., Hétfő 18:55 - 60. rész

Ozan elmondja, hogy látta, amint Selma tette a pisztolyt az ágy alá. Deniz azonban Ece miatt továbbra sem szeretne visszaköltözni Mirat házába, a férfit pedig megviseli a nő és családjának elvesztése. Fikriye miatt Turgut is hazajön, Figen pedig vigasztalhatatlan az anyja állapota miatt. Artun folytatja a lovas terápiát, ám Mirat és közte továbbra is feszült a viszony.

2022.05.17., Kedd 18:55 - 61. rész

Hulya addig biztatja Orhant, hogy a férfi kezdeményez Deniznél, aki ezt viszont rossz néven veszi. Az esetnek Mirat is szemtanúja, és a két férfi barátságának vége. A titokzatos Artun továbbra is eljár a lovardába, miközben - bár titkolja - a lábának semmi baja. Sebnem felveszi a kapcsolatot a volt barátjával, Alihan pedig gyanakodni kezd, hogy a nő becsapja őt. Orhan szeméről lehullik a hályog, amikor Hulya megmutatja valódi arcát. A férfi felmond a lovardában. Musztafa kideríti, hogy Mirat mit tett.

2022.05.18., Szerda 18:55 - 62. rész

Miután Musztafa megszerzi a dokumentumot arról, hogy Mirat miért ült börtönben, Deniz és a család belátja, hogy igazságtalanok voltak a férfival. Az asszony bocsánatot kér Mirattól. Diyar bátyjai úgy vélik, megtalálták húgukat, és tévedésből majdnem egy táncosnőt ölnek meg. A lány apja azonban hajthatatlan, és Isztambulba küldi a két férfit. Mirat gyanakodni kezd, hogy Diyar esetleg nem csak futólag ismeri az Aliként bemutatott Serdemet.

2022.05.19., Csütörtök 18:55 - 63. rész

Mirat rájön, hogy Ali nem más, mint Diyar szerelme. Deniz meghallja, hogy a lány a szülés után el akar költözni, és rákérdez Miratnál. A nő kezd rájönni, hogy beleszeretett a szállásadójába. Nejat megtalálja Hulyanál az iratokat, és sejti, hogy a felesége már rég tudta, miért volt Mirat börtönben. Alihant nem hagyja nyugodni a felvett hitel visszafizetése, és rákérdez a banknál. Hulya elmondja Deniznek, hogy a fizetése valójában Mirat keresetének egy része. Egyre többen kezdik gyanítani, a nő valójában velejéig romlott.

2022.05.20., Péntek 18:55 - 64. rész

Deniz kénytelen másodállást vállalni, és úgy dönt, hogy tortákat, süteményeket készít megrendelésre. Hulya elhiteti Alihannal, hogy minden rendben van a törlesztéssel. Artun továbbra is eljár a lovardába, miközben lenyomoztatja Alihant és egykori cégét, valamint Hulyat. Mirat érzi, hogy valami nem stimmel a férfival, és nem is szimpatizál vele. Ece elkezdi az új iskolát, ahol az egyik népszerű fiú máris kinézi magának. Deniz meghallja, hogy Selma valakivel szerelmesen suttog.