A sors keze 13-17. rész tartalma

A sors keze 13-17. rész tartalma

 

 

2022.04.25., Hétfő 15:50 - 13. rész

Farkasok karmai közt

Fausto arra kéri Verát, hogy próbáljon meg Olmo bizalmába férkőzni, megismerve ezzel a gyengeségeit. Fabiana Laiza tanácsát kéri, miután Eduardo nem válaszol a lány hívásaira. Olmo és családja úgy dönt, hogy gondoskodni fognak Veráról és Nicoról. Teo és Pedro úgy érzi, hogy valami nincs rendben Vera beköltözését illetően.

2022.04.26., Kedd 15:50 - 14. rész

Pedro megkapja az apasági tesztet

Jacinto és Emilia rendkívül mérgesek Eduardora, amiért szó nélkül eltűnt. Laiza nagy bejelentésre készül, ezért összehívja a családot. Pedro és Marina izgatottan várják az interjút a gyámhivatallal. Faut Vera számára kellemetlen információk birtokába jut, amit Ivana is megtud.

2022.04.27., Szerda 15:50 - 15. rész

Vera meghallgatja Pedrot

Miután Olmo megtudja, hogy Verának korábban viszonya volt Julioval, ki akarja rúgni a cégtől. Ivana és Marina nehezen tud megbarátkozni azzal a helyzettel, hogy Alma helyét Vera foglalja el az asztalnál. Delia tanácsokkal próbálja ellátni Olmot, hogy közelebb tudjon kerülni Verához. Gaston és Melida célja, hogy Ivana kikerüljön az elnöki székből.

2022.04.28., Csütörtök 15:50 - 16. rész

Vera dönt a sorsával kapcsolatban

Pedro számára lehetőség adódik, hogy tisztázza a múltban elkövetett hibáit és hazugságait Verával szemben. Alberto egy kész tervvel áll elő annak érdekében, hogy Juliot elküldjék a cégtől. Gaston célja az, hogy tanácstag legyen, ezért megzsarolja Ivanat. Marina próbálja bebizonyítani magának, hogy Pedro nélkül is tud boldog lenni.

2022.04.29., Péntek 15:50 - 17. rész

Készen állsz, hogy új életet kezdj?

Fausto eléri, hogy lánya, Vera teljesen megbízzon benne, aki készen áll a következő lépésre, ami Olmo gyenge pontját érinti. Miután Pedro megtudja, hogy Marina nincs jó állapotban, Gastonnal együtt elmennek érte. Juliot egy veszélyes és kockázatos feladattal bízza meg Fausto.