A sors keze 9-12. rész tartalma

A sors keze 9-12. rész tartalma

 

 

2022.04.19., Kedd 15:50 - 9. rész

Pedro találkozik Nicóval

Nico nagyon örül az új ajándékának, amit Olmotól kapott. Vera nem fogadja el az ajánlatot, így nem költözik be a családjával a szállodába. Fabiana és Eduardo titokban próbálnak találkozni egymással. Olmo családja számára egyértelművé válik, hogy a férfi szerelmes Verába. Pedrot felemészti a gondolat, hogy Nico a saját fia.

2022.04.20., Szerda 15:50 - 10. rész

Szökjünk el együtt, Nicóval!

Vera besokall miután Gaston hazugságokat mesél apjáról. Pedro érzelmileg egyre nehezebben bírja volt szerelmének jelenlétét, ami hatással van Marinaval való kapcsolatára. Ivana nagyon feszültté válik, miután a borbemutató nem a tervek szerint halad. Gaston bemutatja új barátnőjét, Melidát édesapjának.

2022.04.21., Csütörtök 15:50 - 11. rész

Halottnak hittelek

Vera magyarázatot követel Faustotól, amiért magára hagyta édesanyjával együtt. Antonia magyarázatot próbál találni arra, amiért ennyi ideig elhallgatta az igazságot lánya elől. Pedro elintézi, hogy Marina képes legyen bemutatni a saját borát. Eduardo és Fabiana továbbra is titkolják szerelmi viszonyukat a szüleik elől.

2022.04.22., Péntek 15:50 - 12. rész

Antoniát meggyilkolják

Olmo és Pedro a szállodában bekövetkezett tragédia helyszínére siet, miközben Vera összetörten várja a segítséget. Miután Julio is értesül, azonnal volt szerelméhez indul, hogy mellette tudjon lenni. Faut felkeresi az egyik régi barátját és arra gyanakszik, hogy valami készülődik a Caceres családnál. Ivana aggódik amiatt, hogy a család neve felmerülhet egy gyilkossági ügyben.