A sors könyvei 16-19. rész tartalma

A sors könyvei 16-19. rész tartalma

 

 

2022.04.19., Kedd 15:35 - 16. rész

Diogo mindenáron gyereket szeretne a feleségétől, nehogy Nanának eszébe jusson elválni tőle, mert akkor oda az örökség. Elhatározza, hogy cukorkára cseréli a fogamzásgátló tablettáit. Marcos továbbra is ostromolja Palomát, aki ellenáll, mert elköteleződött Ramon mellett. Ramon, miután megtudja, hogy Palomának volt egy kalandja Marcosszal, rendkívül dühös lesz. Amikor Francisca megpróbálja visszaszerezni a drogdílerektől az iskola mikroszkópját, szorult helyzetbe kerül, és az arra járó Ramon segít neki.

2022.04.20., Szerda 15:35 - 17. rész

Paloma úgy véli, Ramon megcsalja Alice tanárnőjével, Franciscával, ezért nagyon szomorú. Ramon dühöng Marcos miatt, nagyon féltékeny rá. Antonio megerősíti, hogy szerinte is van valami Ramon és Francisca között. Vicente és Patrick folyton piszkálják egymást Gabriela miatt. Evelyn szeretné meghódítani Felipét, úgy érzi, bármire képes lenne, hogy a fiú felfigyeljen rá. Nana követeli, hogy Marcos mondja el apjuknak, hogy viszonya volt Palomával.

2022.04.21., Csütörtök 15:35 - 18. rész

Diogo meg szeretne szabadulni Palomától, mert látja, hogy milyen jó hatással van az apósára, pedig ő csak arra vár, hogy Alberto végre meghaljon. Alberto felfedezi, hogy Paloma és Marcos között van valami, még mielőtt elmondanák neki. Alice haragszik a tanárnőjére, mert úgy váli, apja és anyja boldogságának útjában áll. Paloma szégyelli, hogy nem mondta el Albertónak az igazat, és hazasiet. Alberto közli a gyerekeivel, hogy amennyiben Paloma nem megy másnaptól dolgozni, pokollá teszi az életüket.

2022.04.22., Péntek 15:35 - 19. rész

Marcos elköltözik a házból, hogy ne essen kísértésbe, mert nem tudja visszafogni magát, ha meglátja Palomát, viszont az apjának szüksége van Paloma társaságára. Nana felháborítónak tartja, hogy a varrónő feldúlja a családját. Esther és Paloma meglátják, amint Ramon és Franciska önfeledten nevetgélnek egy cukrászda teraszán. Paloma nagyon féltékeny lesz. Thaissa és Jefferson leckéket adnak Evelynnek, hogy meghódíthassa Felipét. Diogo pénzt rejt el Paloma táskájában, hogy lopás miatt kirúgják, de Sofia megtalálja a pénzt, és azt hazudja, ő vette el, hogy az édesapjához utazzon.