A sors könyvei 20-24. rész tartalma

A sors könyvei 20-24. rész tartalma

 

 

2022.04.25., Hétfő 15:40 - 20. rész

Ramon arra kéri Gabit, többé ne járjon az edzésre, mert feszültséget okoz Vicente és Patrick között. Mario egy rajzot visz Nanának, amit még gyerekkoruk óta őriz, és Nana teljesen elérzékenyül. A felhőszakadás miatt Paloma és a sofőr, Batista, nem tudják elhagyni a házat, ezért mindketten a villában maradnak. Paloma Marcos szobáját kapja. Éjjel kimegy a kertbe sétálni. A szobájában iszogató Alberto azt hiszi elhunyt feleségét látja, kimegy hozzá, és a medencébe zuhan.

2022.04.26., Kedd 15:40 - 21. rész

Alicia veszekszik Fransiscával, mert azt hiszi, Ramonnak viszonya van a tanárnővel. Ramon féltékeny Marcosra, és azt veti Paloma szemére, hogy eltitkolta, hogy viszonyuk volt. Diogo boldogan elújságolja a szeretőjének, hogy a felesége beleegyezett abba, hogy eltüntesse Palomát a házból, mert nem tudja, hogy apját valójában a Palomával töltött idő tartja életben.

2022.04.27., Szerda 15:40 - 22. rész

Silvana felkeresi Marcost, aki Mario lakásába költözött, és nagyon féltékeny lesz, mert egy lánnyal találja. A lány nagy rajongója, és ezt kihasználva, sok hazugságot mond neki Marcosról, mire a lány faképnél hagyja. Jefferson és Thaissa azon dolgoznak, hogy Felipe végre észrevegye Evelynt. Mindent elkövetnek, hogy Evelyn úgy nézzen ki, és úgy viselkedjen, mint Irene Adler, Felipe kedvenc Sherlock Holmes-jának szerelme. Alberto és Sofia elmennek Palomával találkozni a Cacique de Ramos-ba. Paloma nyilvánosan bocsánatot kér Ramontól.

2022.04.28., Csütörtök 15:40 - 23. rész

Vadkutya és Rettenet, a két drogdíler, azzal szorongatják Waguinhót, hogy most már nekik kell dolgozzon. Diogo megfenyegeti Mariót, hogy ne merjen a felesége közelébe menni. Leo, Ramon öccse boldog, mert a neten megismert egy francia lányt, aki meg akarja látogatni. Leónak minden álma egy külföldi nőt feleségül venni, és elhagyni Brazíliát. Diogo arra kéri Gesele-t, hogy olvassa el Silvana könyvét, hátha talál benne valamit, amiért nem adhatják ki, hogy végre tönkremenjen a kiadó.

2022.04.29., Péntek 15:40 - 24. rész

Gisele és Diogo arra készülnek, hogy elhitessék a Silvana könyvében szereplőkkel, hogy Silvana könyve után a karrierjük derékba törik. Nana megijed, hogy a kiadót Diogo szerint beperelhetik a Silvana által leírtak miatt. Alberto elhatározza, hogy hercegnős napot tart Palomának, ami alatt a teljes személyzet az ő kívánságait lesi majd. Marcos és Nana Sao Paulóba repülnek egy megbeszélésre. Marcos már a reptéren felszed egy lányt. Megérkezik Marie, és Leo mindenfélét kitalál, hogy ne kelljen bemennie dolgozni.