Éjjel-nappal Budapest 2255-2258. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2255-2258. rész tartalma

 

 

2022.04.19., Kedd 21:30 - 2255. rész

Mesi abban reménykedik, hogy helyreáll a rend Bencével a kapcsolatukban, és nem veszi észre, hogy Bencében újból komoly kétségek támadtak kettőjüket illetően. Végül ki is bukik Bencéből, hogy nem tudja, készen áll-e Mesivel arra, hogy ott folytassák, ahol abbahagyták. Mesi ezen annyira megbántódik, hogy dühében belemegy, hogy randizzon Báróval.

2022.04.20., Szerda 21:30 - 2256. rész

Bence kiönti Dávidnak a szívét Mesivel kapcsolatban. Dávid belátja, hogy nem jól ítélte meg a helyzetet és szorult helyzetbe kerül, amikor Báró nyomást gyakorol rá. Báró ugyanis azt követeli Dávidtól, hogy tegye tönkre Bencéék kapcsolatát, hogy az övé lehessen Mesi. Dávid rájön, hogy nincs más választása, hiszen Báró a markában tartja.

Karola ideges, mert Rebeka osztályfőnöke behívatta, hogy elbeszélgessen vele. Annyira feszült, hogy Rebekával is összeszólalkozik. A találkozás az osztályfőnökkel valóban rosszul sül el, és Karola egyre inkább úgy érzi, hogy képtelen megfelelni az anyaszerepnek. Amikor azon kapja Rebekát, hogy nem csak ellógta az iskolát, de ehelyett még koktélozik és szaunázik is, kitör a botrány, és nagyon csúnyán összevesznek.

2022.04.21., Csütörtök 21:30 - 2257. rész

Livi egy kínos helyzetbe kerül Rolanddal, ami felzaklatja őt, és elgondolkodik azon, mit is érez Roland iránt, és hogy a múltban történtek után Roland hogyan viszonyul hozzá. Livi teljesen összezavarodik, amikor Roland egész nap nagyon kedves vele, sőt még egy koktélt is elnevez a lányról. Livi el akarja nyomni magában a Roland iránt feltörő érzéseit, amikor egy veszélyes helyzetben Roland kiáll a lány mellett. Livi még vonzóbbnak találja Rolandot.

Tekla és Márk újra összekapnak, amiért Márk kimaradt éjszakára, így Tekla elhatározza, hogy borsot tör az orra alá, és egész napra rábízza Zentét, amíg ő szórakozik. Tekla Tivadart és Szofit fűzi be a bulizásra, ahol Tekla megismerkedik egy jóképű fiúval. Ez az egész azonban Márkból nem a remélt reakciót váltja ki.

Dani a legrosszabbkor érkezik Virághoz, így a lány kissé nyersen küldi el Danit, ami fiúnak nagyon rosszul esik. Dani később elmondja Norbiéknak, hogy befejezte Virággal, mert a lány egy hisztis liba. Virág mindent hall, és sértetten elrohan.

2022.04.22., Péntek 21:30 - 2258. rész

Gábor ragaszkodik hozzá, hogy tovább harcoljon Viviért, mivel meg van győződve róla, hogy Vivi is érez még valamit iránta. Ezt az első adandó alkalommal Farkas orrára is köti, aki ezután csúnyán össze is veszik Vivivel. Vivi megijedt attól, hogy el fogja veszíteni Farkast, mivel Gábor folyton beleavatkozik a kapcsolatukba.

Livi a Rolanddal átélt meghitt pillanat után össze van zavarodva és úgy dönt, hogy óvatosan utána fog járni, hogy Roland érez-e iránta valamit. Ám lyukra fut, mert Roland elutasítja, amikor segítség helyett, inkább csak gondot okoz a TÉR-ben. Így Livi most már biztos benne, hogy Roland nem érez semmit iránta.

Kiderül, hogy Rebekának van egy ellensége a suliban, ezért Mesi úgy dönt, hogy segíteni fog neki megoldani a helyzetet. Úgy tűnik, hogy a terv működik és Kriszta még Rebeka barátja is akar lenni. Ám aztán Mesi kihallgat egy telefonbeszélgetést, amiben arról beszélnek, hogy Kriszta csak ki akarja használni Rebekát. Rebeka ebből semmit sem vesz észre, Mesi pedig nem tudja, mit tegyen.