Éjjel-nappal Budapest 2259-2263. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2259-2263. rész tartalma

 

 

2022.04.25., Hétfő 21:30 - 2259. rész

Miután Gábor előadta Vivinek, hogy már beletörődött az esküvőjébe, barátai értetlenkedése közepette leánybúcsút szervez a lánynak. Eleinte mindenki rosszat sejt, és azt hiszi, Gábor szabotálni akarja az esküvőt, de végül Gábor meggyőzi őket arról, hogy tiszták a szándékai. Egyedül Lalinak mondja el, hogy valójában a végsőkig küzdeni akar Viviért.

Mesi szorongva keresi az alkalmat, hogy meggyőzze arról Rebekát, Kriszta átveri őt. Amikor Rebeka engedélyt kér, hogy Krisztával és annak egyik barátnőjével a villában lógjon, Mesi hamis ürüggyel megakadályozza azt. Míg Mesi abban bízik, hogy így fény derül Kriszta valós természetére, Virág figyelmezteti, hogy ne avatkozzon Rebeka dolgába.

Karesz a fitneszben ráébred arra is, hogy az ottani munkája teljesen értelmetlen és jelentéktelen, és közben a körülötte lévőkön tölti ki frusztrációját. Joe ezt észreveszi, és hirtelen jött ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy a napot Karesszel tölti, és még a Gábor által Vivinek szervezett lánybúcsúra is elhívja.

2022.04.26., Kedd 21:30 - 2260. rész

Dani elhatározza, hogy lezárja magában a Virág-ügyet, miután a lány nem is kereste azóta, hogy a múltkori randijuk alkalmával csúnyán megbántotta. Amikor viszont elmegy Kornéllal és Dolessel egy pasis nap keretében biliárdozni, szinte rögtön összefut Virággal, és ezt mindketten a sors fintorának érzik. A nap folyamán Dani és Virág is igyekeznek kerülni a másikat, Dani pedig a barátai javaslatára megismerkedik egy lánnyal.

Lalinak az utóbbi időben nem volt kedve Virág nélkül fellépni, ezért minden leszervezett eseményt lemondott, így viszont nem tudja kifizetni a lakbér ráeső részét. Joe-éktól kér segítséget abban a reményben, hogy még maradt egy le nem mondott fellépése, amiből visszafizetheti a kölcsönt. Ezután azonban azzal kell szembesülnie, hogy ezt a fellépését maguk a megrendelők mondják le, ugyanis találtak egy Lalinál olcsóbb előadót, Lóvés Lacit, akiről Lali felfedezi, hogy egy az egyben lekoppintotta a stílusát és a karakterét. Lali ezt nem hagyja annyiban, és megakadályozza Lóvés Laci fellépését.

2022.04.27., Szerda 21:30 - 2261. rész

Tekla ideges, mert Zentét most viszik először bölcsibe. Márk és Karesz pedig mindent megtesznek, hogy megnyugtassák az aggódó Teklát. Márk egy szép napot tervezett kettejük számára, kifejezetten erre az alkalomra. Amikor leadják Zentét a bölcsiben, Tekla a kezdeti feszültségeket követően végül annyira el tudja engedni magát, hogy meg is feledkezik az időről. Kétségbeesetten veszik észre, hogy a bölcsiben felejtették a gyereküket.

Szofi nagyon magányosnak érzi magát, és attól sem boldog, hogy Vivit ő készíti fel az esküvőre, miközben látja, hogy Gábor mennyire odavan Viviért. Mindenki Szofinak panaszkodik, a lánynál betelik a pohár. Közli Tivadarral, hogy ő nem akar senki lelki szemetesládája lenni, és tele van a hócipője azzal, hogy az ő gondjaira senki nem kíváncsi.

2022.04.28., Csütörtök 21:30 - 2262. rész

Mesi és Virág eldönti, hogy átalakítják Rebeka szobáját. Rebeka az átalakított szoba láttán elképed, és hálás, amiért törődnek vele. Később Mesi kínosan érzi magát, amikor Rebeka előhozakodik az apa témával. Mesi szeretné elkerülni ezt a témát, de Rebeka egyre inkább nyomasztja őt a faggatózásával. Mesi mindent elmond Virágnak arról, amit tud Rebeka apjáról, de a beszélgetés után úgy dönt, hogy Rebekát továbbra sem világosítja fel arról, ki is az apja.

Roland frusztrált, mikor egyszerűen nem sikerül kivernie a fejéből Livit. Amikor azon kapja magát, hogy a gondolatai túl sokat járnak a lányon, úgy dönt, hogy igyekszik kiverni a lányt a fejéből. Ebben végül Livi segít neki, amikor arra biztatja, hogy találkozzon az egyik régi törzsvendégével, aki nyíltan flörtöl Rolanddal.

2022.04.29., Péntek 21:30 - 2263. rész

Mesi számára végül világossá válik, hogy Rebekának joga van ahhoz, hogy megismerje az apját, még ha Mesi tart is attól, hogy a férfi vissza fogja utasítani Rebekát. Úgy dönt, hogy először egyedül beszél vele és mesél neki Rebekáról. Reméli, hogy így továbbra is meg tudja védeni Rebekát, mert a férfi így talán nem fogja elutasítani.

Livi elhatározza, hogy kiveri Rolandot a fejéből, mivel azt gondolja, hogy a férfi más nővel randizik. Még ha ez nehezére is esik Livinek, elhatározza, hogy eltereli a figyelmét Rolandról, ami először sikerül is neki. Ám aztán Roland és Livi munka közben ismét közelebb kerülnek egymáshoz, ami újra felkavarja Livit.