Hotel Margaret 53-56. rész tartalma

Hotel Margaret 53-56. rész tartalma

 

2022.04.19., Kedd 22:50 - 53. rész

Tihanyi naplemente

Ginger összehívja a videósokat, hogy együtt szembesítsék Dave-et, mondja el nekik, hol van Hackman. Ginger bevallja a többieknek, hogy ő a sejk lánya és Hackman testvére. Boriszék átadják a bőröndöt Istvánnak, azonban abban hamis pénz van, és István kidobatja Boriszékat a Balatonba. Gyula és Feri bá kideríti, hogy Embrió volt az, aki Gyulát megverte. Judit összefut Hackmannel. Dóra letartóztatja Istvánt.

2022.04.20., Szerda 22:50 - 54. rész

Revans

Gabi, Fred és Feri bá majdnem elsüllyednek, amikor egy csónakba szállva akarják kihalászni a Balatonban úszó hamis pénzt. Ginger egy levelet hagy az attasénak, aki Margaret szervezésére beszélni jött volna Gingerrel. Darabos elhozza azt a blúzt, ami Judité és amit az viselt, aki kilökte Dave-et az erkélyről. Talán Szonja? Dave és Herceg elcsenik Dórától a sörnyitós pendrive-ot és darabokra törik, de Dóra végül elmondja nekik, hogy a pendrive összes anyagát már lementették. Istvánt kiengedik az előzetesből, összevesznek Szonjával, majd István elhívja Kirát egy találkozóra a katamaránra.

2022.04.21., Csütörtök 22:50 - 55. rész

A levél

Tordai és Darabos a motoros menyasszonyát követi, aki Gyulával egy hajótelepre hajt, hogy átfessék azt a régi vitorlást, amiről Anna eltűnt. Tamás rájön, hogy a tudta nélkül ő szállította a díjkiosztón a gyilkos fegyvert a terembe. Dénes elmeséli Dórának Anna eltűnését. Judit bevallja Margaretnek, hogy Dénes iránti szerelme akadályozta, hogy Anna leveleit átadja az évek során.

2022.04.22., Péntek 22:50 - 56. rész

Vaktöltény

Ginger elszökik, megkötözve hagyja Juditot a motorcsónakján, aki a katamaránra akarta vinni. Darabos elmondja Tordainak, hogy Annát a nevére vette és örökösének tette Margaret volt férje. Alexa elmondja Kirának, hogy ő látta, amint Tomi kavart a konfetti ágyúkkal a díjkiosztón. Dóra kikérdezi Dénest Istvánról, kiderül, hogy István cége volt Dénes vitorlás szponzora. Gyula lelövi Embriót egy vaktölténnyel.