Hotel Margaret 57-61. rész tartalma

Hotel Margaret 57-61. rész tartalma

 

2022.04.25., Hétfő 22:45 - 57. rész

Két csók, és más semmi

Dave lelép Szonjával. Kira István hajójára megy találkozni vele, de ehelyett Embrió bezárja őt a kajütbe. Végül Tamás menti ki Kirát. István vallomást tesz Dóránál, és Dénest gyanúsítja Anna eltüntetésével. Herceg elmegy, és szerelmesen búcsúzik Alexától. Dani bevallja Bettynek, hogy szereti, és összejönnek.

2022.04.26., Kedd 22:45 - 58. rész

Tordai kérésére Darabos Gyula után, Dóra Judit után nyomoz. Darabos megtalálja a műhelyben a 10 évvel azelőtti meteorológiai jelentéseket, amiből hiányzik Anna eltűnésének a napja. Dóra pedig lefoglalja a gyilkos fegyvert Feri bától. Zoli G-t megzsarolja az a zenész, akitől Zoli G a számait ellopta. Ginger találkozik Hackmannel. Karesz elhozza Annától Anna, Dénesnek írt eredeti leveleinek a másolatait. Miután Betty régi képei kikerülnek a netre, Betty, VR Dani biztatására, live bejelentkezésben mutatja meg igazi arcát.

2022.04.27., Szerda 22:45 - 59. rész

A nyeremény

Dóra letartóztatja Boriszt és Maximot. VR Dani megnyeri Zoli G-nek a jogdíjakért járó 10 milliót, aki kifizeti belőle a vidéki srácot, és élő rádióadásban mindent bevall. Feri bá elbúcsúzik, és elhagyja a szállodát. Kira megemlíti Dénesnek, hogy Anna üzent neki, és hogy nemsokára visszatér.

2022.04.28., Csütörtök 22:45 - 60. rész

Hackman vallomása

Végrehajtó jelenik meg a szállodában. Kiderül, Judit tudott a hotel tartozásairól, és nem tett semmit, ezzel István kezére játszva az ingatlant. A személyzet pánikolva készül az új helyzetre, az új tulajdonosra. Közben az eltűntnek hitt anya, Anna meglepi Kirát, Hackman pedig elbúcsúzik Judittól, akihez különös szál fűzi. A feldühödött Dénes Istvánra támad, de végül ő kerül bajba.

2022.04.29., Péntek 22:45 - 61. rész

Visszatérések

(évadzáró epizód)

A videós szövetség átadja Alexának, az igazi győztesnek a díjat, aki lemond róla. Az újságírók közül felbukkan Hackman, aki védőbeszédet mond Alexa és a videósok mellett. Tordai letartóztatja Hackmant. Dóra a Dénessel való randijára készül, de ő nem jelenik meg. Helyette Anna toppan be az étterembe Dórához. A videósok búcsúünnepségét Tordai szakítja félbe. Közli, hogy Juditot holtan találták, és lezárják a szállodát, ugyanis a gyilkos köztük van.