Sisi 1. évad, 4-6. rész tartalma

Sisi 1. évad, 4-6. rész tartalma

 

2022.04.18., Hétfő 18:50

1. évad, 4. rész

Ferenc szívesen tesz eleget császári kötelességének, és Sisi hamarosan egy kislánynak ad életet. Miután a főkormányzó ellen merényletet követnek el, Zsófia főhercegnő meggyőzi fiát, Ferencet, hogy törölje az Andrássy grófnak és a magyar lázadóknak adott kegyelmet. Közben Andrássy gróf titokban találkozik Sisivel, ám újabb merénylet történik. A nagyszabású keresztelőn Ferencet a székesegyházban egy fegyveres lázadó megsebesíti.

19:55 - 1. évad, 5. rész

Ferenc merénylőjét elfogják, és egy különleges medál miatt felmerül a gyanú, hogy a férfi szoros kapcsolatban állhatott Sisi egyik bizalmasával. Sisi lassanként magára marad a palotában, ahol egyre nehezebben viseli a főhercegnő irányítását, aki szinte felesleges személyként kezeli őt. De leginkább az a felismerés keseríti el, hogy férje ágyasokat fogad, amíg ő közös gyermekeiket gondozza.

20:55 - 1. évad, 6. rész

A kis Zsófia súlyos beteg lesz, és az állapota csak lassan javul. Sisi nagyon bizakodó, ám egy reggel arra ébred, hogy kislánya nem lélegzik. Ferenc rosszul viseli a helyzetet, és teljesen elzárkózik Sisitől. Közben Napóleon háborúval fenyeget, ráadásul Ferenc bizalmasa rájön, hogy Sisi kétes erkölcsű udvarhölgye, Fanny kapcsolatban állt a császár merénylőjével.