Szerelem és más bajok 1-3. rész tartalma

Szerelem és más bajok 1-3. rész tartalma

 

2022.04.20., Szerda 16:55 - 1. rész

Miután a családi étterem porrá ég, Esra anyja, Menekse nem szeretné, ha a lánya szerelemből menne férjhez. Esra ezért hozzámegy a jó állással rendelkező Ozanhoz, akiről tudja, hogy fülig szerelmes belé. De a jobb élet helyett csak még több munka vár rá, amikor Ozan felmond, hogy a saját ötletét valósítsa meg, ezért kénytelen elválni. Néhány évvel később, amikor pincérnőként dolgozik, megtelnek az újságok Ozannal, akit az év vállalkozójának választottak 100 millió dollárt érő cégével. Amikor az étterem egyik vendége pocskondiázni kezdi Ozan exét, Esra hirtelen haragjában megüti. A vendég a rendőrségre viszi az ügyet, ám hajlandó ejteni a panaszát, ha Esra odahívja Ozant.

2022.04.21., Csütörtök 16:55 - 2. rész

Esra azt hiszi, hogy Ozan bocsánatot fog kérni tőle a régi sérelmekért, ám a férfi egy szerződést tesz elé, amiben az áll, hogy Esra többé nem keresi fel, és nem él vissza a nevével. Cserébe felajánlj egy csekket neki. Esra aláírja a szerződést, de felháborodottan széttépi a csekket. Másnap Esra főnöke sms-ben kirúgja a nőt. A mindig bajba kerülő Ekrem nem tudja elfogadni, hogy Esra széttépte a csekket, amit Ozantól kapott, ezért titokban felhívja Ozant, és másnapra találkát beszél meg vele. A semmittevő Cinar apja pénzéből akar céget alapítani, ám Arif előbb elküldi gyakornoknak.

2022.04.22., Péntek 16:55 - 3. rész

Ekrem bevallja Esrának, hogy elvesztette a pénzt, amit a nevében kért Ozantól. Esra megígéri, hogy visszafizeti az elveszett pénzt, ám Ozan csak azt szeretné, ha Esra eltűnne az életéből. Esra kifelé menet meglát egy álláshirdetést a cégnél, és úgy dönt, hogy csak azért is megpályázza az állást. Zeynepnek elmondja, hogy úgy fog bosszút állni Ozanon, hogy magába bolondítja a férfit. Az állásinterjú előtt Esra ismét találkozik Cinarral, és mindketten meglepődnek, hogy Ozan fogja vezetni az interjúztatást. Persze Ozan mindent megtesz, hogy a lány elbukjon, ám Cagla kiválasztja Esrát.