Szerelem és más bajok 14-18. rész tartalma

Szerelem és más bajok 14-18. rész tartalma

 

2022.05.09., Hétfő 16:40 - 14. rész

Esra is meglátja Ozant, aki elmegy onnan. Esra megkéri Cinart, hogy majd másnap beszéljenek. Ozan után megy, de nem találja, ugyanis Ozan közben visszament Isztambulba. Másnap Cinar bevallja Esrának, hogy szereti, de Esra azt hiszi, csak viccel. Később a csapat visszamegy Isztambulba, de előtte Cinar elmondja Caglának, mi történt Esrával. Azt is hozzáteszi, hogy el fogja nyerni Esra szívét.

2022.05.10., Kedd 16:40 - 15. rész

Zeynep szerint lehetséges, hogy Cinarnak tényleg tetszik Esra, de Esra szerint ők csak barátok. Zeynep arra is célozgat, hogy talán Esra féltékeny Ozanra, de Esra ezt is elhessegeti. Zümrüt visszakéri a bankkártyáit Ozantól, de ő nem adja. Viszont titokban odaad egy bankkártyát Elifnek, hogy legalább ő ne szenvedjen hiányt. Cagla elmondja a marketing osztálynak és Ozannak, hogy az esküvőszervezői cégnek tetszik a kampány, de sietni kell vele.

2022.05.11., Szerda 16:40 - 16. rész

Zümrüt észreveszi Ekremet, de ő elmegy a jegyzetfüzettel. Sem Esra, sem Ozan nem akarnak együtt fotózkodni, de végül rászánják magukat, és jól sikerülnek a képek. A fotózás végén Ozan megmenti Esrát egy lezuhanó lámpától, ami Ozanra esik. Beviszik a kórházba, és Esra egész éjjel mellette marad. Ugyan megvan Yalcin jegyzetfüzete, de az újságban meglátja, hogy a férfiak, akik érdeklődtek a munkája iránt, másoktól vettek meg egy okosszemüveget.

2022.05.12., Csütörtök 16:40 - 17. rész

Ozan számon kéri Esrát, hogy milyen játékot űz vele. Esra tagadja, hogy a mandarint azért vette, mert tervez valamit, azt mondja, azért vette mert a Pinar által összeállított listán szerepelt. Azonban, Ozan később megtalálja a bevásárlólistát a szemetesben, és a mandarin nem volt rajta. Zümrüt és Menekse is indul a környékszépítő egyesület elnökválasztásán, azonban, míg Menekse férje és fia ellenére olyan ígéretekkel akar kampányolni, amelyeket be tud tartani, addig Zümrüt teljesíthetetlen dolgokkal próbálkozik.

2022.05.13., Péntek 16:40 - 18. rész

Zümrüt meghívja magukhoz Caglát vacsorára, aki ezt el is fogadja. Ozant is meghívja Zümrüt, de, nem mondja meg neki, hogy Cagla is ott lesz. Ezt Ozan Caglától tudja meg, ami miatt meg kell kérnie Esrát, hogy ne mutatkozzon az utcán, mert Cagla nem láthatja meg őt. Esra feldühödik és Ekremmel bosszút eszelnek ki. Először elküldik Zeynepet a vacsorára, aki jól felforgatja a hangulatot, majd később áramszünetet akarnak csinálni Zümrüt házában, amiben szüleik is partnerek.