Szerelem és más bajok 4-8. rész tartalma

Szerelem és más bajok 4-8. rész tartalma

 

2022.04.25., Hétfő 16:55 - 4. rész

Ozan felháborodva értesül arról, hogy anyja, Zümrü arra a környékre költözött, ahol Esra lakik. Esra azzal vádolja Ozant, hogy azért nem akarja alkalmazni, mert attól tart, hogy újra beleszeret. Arif komolyan gondolja a kiszabott feltételeket, és elkéri Cinartól az autója slusszkulcsát, aki kénytelen busszal járni munkába. Ez már olyan csapás, ami miatt Cinar elhatározza, hogy mihamarabb kirúgatja magát. Esra első munkanapja se indul valami fényesen, néhány kolléganőjével azonnal ellenségek lesznek, ráadásul Ozan már rögtön az első nap megpróbál bolondot csinálni belőle.

2022.04.26., Kedd 16:55 - 5. rész

Esra egyre kellemetlenebbül érzi magát a cégnél, mert úgy véli, Ozan feleslegesen ugráltatja. Nem elég, hogy el kell hoznia a ruháit a tisztítóból, még az emeletre is neki kell felcipelnie, miután elromlott a lift. Eközben Zümrüt lelkesen keresi Ozan számára a megfelelő jövendőbelit, és úgy véli, meg is találta a szomszéd Seyma személyében. Ekrem azonban megpróbálja lebeszélni a lányt az ismerkedésről. Esra elveszíti a belépőkártyáját, de Cinar a segítéségére siet. A lány később elpanaszolja Zeynepnek, hogy Ozan már egyáltalán nem a régi. Egy félreértés miatt Esrát és Ekremet letartóztatják, ami kapóra jön Zümrütnek.

2022.04.27., Szerda 16:55 - 6. rész

Bár kiderül, hogy nem Esra tört be a céghez és lopta el az adatokat, amikor Ozan meglátja a kocsiját, rögtön rájön, hogy mit keresett a lány bent előző éjjel. Miután Zümrüt elhíresztelte a környéken, hogy Esra tolvaj, Menekse bosszút fogad. Cserébe mindenhol elhinti, hogy Zümrüt valójában nagyon rossz véleménnyel van a környékbeli fodrászról, hentesről és zöldségesről, akik persze a maguk módján vágnak vissza a mit sem sejtő Zümrütnek. Feraye nagy lehetőséget ad Esrának, aki egy neves étterem vezetőjével találkozhat, hogy meggyőzze az applikáció fontosságáról. A lány abban reménykedik, hogy ha sikerül tető alá hoznia a szerződést, a hónap dolgozójaként Ozannal vacsorázhat.

2022.04.28., Csütörtök 16:55 - 7. rész

Ekrem elárulja Zümrütnek, hogy Menekse járatta le őt a szomszédság előtt. Oman úr felhívja Esrát, és elmondja neki, hogy elfogadja az ajánlatot. Esra a siker érdekében Ozan kedvenc ruháját és a régi parfümjét választja a vacsorához, remélve, hogy a férfit leveszi majd a lábáról. Elinduláskor azonban egykori anyósa, Zümrüt várja, és pénzt ajánl neki, csakhogy ne menjen el a vacsorára. Menekse, Esra anyja felháborodásában bezárja Zümrütöt a vendéglőbe, hogy ne szabotálhassa a vacsorát. Ozan kegyetlenül viselkedik egész este, majd végül csak azért viszi el Esrát a házába, hogy megmutassa neki, hol fog majd élni egy másik nővel.

2022.04.29., Péntek 16:55 - 8. rész

Cagla elhívja Ozant és Cinart is a megbeszélésre, ahová Esrát is várja. Ozan reméli, hogy Esra végre felmond, de csalódnia kell. Mint kiderül, Esra és Cinar munkájának köszönhetően újabb éttermek akarnak üzletet kötni velük, ezért javasolja, hogy menjenek el négyesben ebédelni. Zümrüt befogadja a kidobott Ekremet, aki nem örülhet sokáig új pártfogójának. Zümrüt ugyanis olyan ruhákat vásárolt neki, amikben úgy néz ki, mint egy bohóc, ráadásul az egész szomszédság rajta nevet. Esra a kegyetlen estéért cserébe posztol egy videót, amiben Ozan hamisan énekel, később pedig úgy intézi, hogy találkozzanak a liftben, ahová liliomot is visz magával, mert tudja, hogy Ozan allergiás rá. A terv olyan jól beválik, hogy Ozran kénytelen minden tárgyalást lemondani.