Az érzelmek tengerén 50-54. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 50-54. rész tartalma

 

2022.05.02., Hétfő 18:55 - 50. rész

Ece szenved a bűntudattól, szeretné meglátogatni Musztafát. Figen azonban addig csűri-csavarja a dolgokat, hogy sikerül a barátnőjét távoltartani a fiútól. Müge a megszerzett információt nem tartja magában, és kész arra, hogy leleplezze Ecét. Deniz megrendezi a születésnapi ebédet a lovardában, ahol Mirat meglepetésére Hulya karakánul kiáll a barátnője mellett. Diyar ijedten veszi észre, hogy a lovardába megérkeztek apjai emberei.

2022.05.03., Kedd 18:55 - 51. rész

Diyar elmenekül a lovardából, mivel attól fél, hogy az apja miatta küldte oda az embereit. Mirat elindul megkeresni, de sehol nem találja. Ece Hulyahoz fordul miután szégyenben maradt a barátai előtt. Az asszony úgy gondolja, épp itt az ideje, hogy a lány végre hátat fordítson az anyjának és eddigi életének. Amikor ez Deniz tudomására jut, kikel magából.

2022.05.04., Szerda 18:55 - 52. rész

Mirat elmegy, hogy megkeresse Diyart, ám sehol nem találja, és egyre idegesebb. Eközben a lány Szerdemmel húzza meg magát az építkezésen, de elég kilátástalan a helyzetük. Hulya megalázó módon viselkedik Nejattal, aki egyre jobban eltávolodik a feleségétől. Az asszony Fikriyehez fordul, hogy segítsen megtudni, mi zajlik Mirat házában. Amikor Fikriye átkopog, és nem titkolja, hogy mit gondol, Mirat elveszti a türelmét.

2022.05.05., Csütörtök 18:55 - 53. rész

Diyar megkönnyebbül, hogy Mirat életben van, és hazamegy az építkezésről. Ece úgy érzi, itt a világ vége, hogy elvesztette szerelmét, és barátait, ráadásul nyilvánosan megalázták. Orhan kezd rájönni, hogy Hulya csúnyán kihasznál mindenkit, és valójában Alihannal találkozott azon az estén a lovardában. A nő azonban leszereli a férfi vádjait, amikor előveszi Mirat börtönbeli múltját. Diyar elmondja Musztafának, hogy Ece aggódott érte, és azóta csak a szobájában kuksol. A lány azt tervezi, hogy másik iskolában tanul tovább. Sebnem csalódott, mivel arra számított, hogy Alihan megkéri a kezét.

2022.05.06., Péntek 18:55 - 54. rész

Deniz és Hulya csúnyán összevesznek, miután előbbi rádöbben, hogy barátnője tönkre akarja tenni Ecével való kapcsolatát. Deniz kezdi látni, hogy Diyar és Mirat között valami nem stimmel. A tél végleg beköszöntött, Serdem pedig egyre rosszabbul van, miután az építkezésen tölti az éjszakákat. Ece úgy dönt, hogy állami iskolában folytatja a tanulmányait. A lovardában egy titokzatos idegen tűnik fel, Artun, aki Deniz számára nem is ismeretlen. Hulya elmondja Deniznek, hogy Mirat emberölési kísérlet miatt volt börtönben.