A sors könyvei 40-44. rész tartalma

A sors könyvei 40-44. rész tartalma

 

 

2022.05.23., Hétfő 15:25 - 40. rész

Francisca ráveszi Alice-t, hogy írja ki magából a fájdalmat, akár írói álnéven is. Jennifer, Luan és Lorena munkát keresnek. A nagyravágyó Jennifer az elit környéken próbál elhelyezkedni. Feitosa, aki alig várja, hogy bármivel keresztbe tegyen Albertónak, felkeresi Palomát, hogy munkát ajánljon neki. Marcos teljesen megdöbben azon, hogy apja elküldte Palomát. Paloma nem tudja túltenni magát a csalódáson. Ramon folyamatosan Alberto és családja ellen hangolja, ráadásul még mindig féltékeny Marcosra. Jennifer hazugsággal állást szerez Eugenia luxus boltjában, a Chic-ben. A kiadónál mindenki a könyvvásárra készül, ami talán megmentheti a kiadót.

2022.05.24., Kedd 15:25 - 41. rész

Feitosa felkeresi Albertót, fejére olvassa a régi sérelmeit, és közli vele, hogy mindent elvesz tőle, ami fontos neki, amiért fiatal korukban elszerette tőle a barátnőjét, és feleségül vette. Alberto hiába bizonygatja, hogy már korábban ismerte Ceciliát, Feitosa hajthatatlan. Palomának nagyon fáj, hogy Alberto kirúgta, a családja folyton a Prado Monteiro család ellen hangolja. Diogo szeretné megkapni a jutalékát Feitosától, ám ő a képébe nevet. A pénzéhes Diogo rendkívül bosszús.

2022.05.25., Szerda 15:25 - 42. rész

Alberto bevallja Marcosnak, hogy azért rúgta ki Palomát, mert kényszerítették rá. Diogo és Nana megzsarolták egy felvétellel, melyen a bűnözők őt állítják be a rablás kieszelőjének. Marcos érzi, hogy a felvétellel valami nincs rendben, és megpróbál utána járni. A kiadónál Thaissát és Jefferson bízza meg, hogy elemezzék a felvételt. Feitosa állást ajánl Palomának, aki nagyon meglepődik. Ramon egyáltalán nem támogatja, hogy ismét egy gazdag öregúrnak dolgozzon.

2022.05.26., Csütörtök 15:25 - 43. rész

Nana Mariónál ébred, és semmire nem emlékszik. Mario megnyugtatja, hogy nem történt köztük semmi, éppen csak annyira berúgott, hogy nem akart hazamenni. Marcos felkeresi Palomát, és megmutatja a videót, amivel zsarolták az apját. Paloma és Alice elképedve hallgatják a bűnözők hazugságait. Marcos megígéri, hogy segít kideríteni az igazságot. Paloma elfogadta ugyan Feitosa állásajánlatát, de meggondolta magát, mégsem áll munkába. Nana végül lefekszik Marióval, de közli vele, hogy ez többé nem fordul elő.

2022.05.27., Péntek 15:25 - 44. rész

Paloma elmeséli Ramonnak, hogy varrni szeretne, saját kollekciót kreálni. Ramon azt ígéri, támogatni fogja, mert örül, hogy nem fogadta el Feitosa ajánlatát. Diogo Gisele-t faggatja, hogy hol aludt Nana, de Gisele azt állítja, nem tudja. Amikor Nana később azt állítja, Gisele-nél aludt, Diogo már tudja, hogy valami baj van. A könyvvásáron az olcsó klasszikusok nagyon jól fogynak. Alice megpróbál tanúkat találni, hogy segítsen Marcosnak bebizonyítani, hogy a felvétel hamis, ezért megkeresi Waguinhót.