Az érzelmek tengerén 65-69. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 65-69. rész tartalma

 

2022.05.23., Hétfő 18:55 - 65. rész

Deniz egyértelműen érzi, hogy Mirat és Diyar között a kapcsolat nem házastársi. Ece bekíséri Musztafát az egyetemre, ahol meglepődve látja, hogy a szomszédja milyen népszerű a lányok körében. Fikriye felébred a kómából, Figen pedig fél a vele való találkozástól. Artun megkapja az iratokat Hulyaról és Alihanról, és találkozóra hívja a nőt.

2022.05.24., Kedd 18:55 - 66. rész

Deniz kihallgatja Diyart, amint a lány a telefonban turbékol valaki mással. Artun szembesíti Hulyat azzal, hogy mindent tud róla. Fikriye magához tér, de elvesztette az emlékezetét. Így nem emlékszik Figenre sem. Mirat és Hulya végre egyetértenek; mindketten gyanúsnak találják Artunt.

2022.05.25., Szerda 18:55 - 67. rész

Deniz nehezen titkolja Mirat elől, amit gyanít Selmáról. Figen megpróbál gondoskodni az anyjáról, de nincs könnyű dolga. Emin mester és Deniz között feszült a kapcsolat. Hulya úgy érzi csapdába esett, tisztában van azzal, hogy olyan emberrel, mint Artun nem tanácsos ujjat húzni. A nő ezért nyomozni kezd, és meglepő dolgokat tud meg. Musztafa megmutatja Ecének a város szépségeit, a lány pedig végre minőségi időt tölt a fiúval.

2022.05.26., Csütörtök 18:55 - 68. rész

Musztafa és Ece szép napot töltenek együtt, ahol szóba kerül a fiú édesanyja. Artun egyre inkább keresi Deniz társaságát, ami Miratnak is feltűnik. Hulya követi Artunt, és bizonyítékot szerez arról, hogy a férfi lába teljesen egészséges. Mirat és Ozan szeretetteli kapcsolata zavarja Ecét, aki úgy érzi, Mirat megpróbálja átvenni az apai szerepet. Nejat rájön Hulya és Artun kapcsolatára, és kérdőre vonja a férjét.

2022.05.27., Péntek 18:55 - 69. rész

Musztafa elmondja az apjának, hogyan érez Ece iránt, a két fiatal pedig egyre több időt tölt együtt. Ferhat egyre többet szeretne Figentől, aki viszont folyamatosan Fikriye mellett van. Artun vacsorára érkezik Denizékhez, ahol Hulya is ott van, és megmutatja a férfinak a videót, amit felvett róla. Mehmet és Cemile is közelednek egymáshoz.