Az érzelmek tengerén 70-74. rész tartalma

Az érzelmek tengerén 70-74. rész tartalma

 

2022.05.30., Hétfő 18:55 - 70. rész

Fikriye, miközben nem emlékszik senkire és semmire, szemet vet a kórház jóképű orvosára. Figen hiába próbálja rajta tartani a szemét, az anyja az egyik éjszaka elkóborol. Ece és Musztafa közös terveket szőnek a jövőjüket illetően. Artun segít Deniznek megtölteni az éttermet, miközben Emin szakács továbbra sem nézi jó szemmel az asszonyt. Nejat elmondja Miratnak, hogy Artun az éjszaka közepén hívta fel Hulyát, és figyelmezteti Denizt is a férfit illetően.

2022.05.31., Kedd 18:55 - 71. rész

Emin nem bírja tovább elviselni, hogy Deniz a főnök, így amikor Mirat lovagolni viszi a nőt, a szakács sunyi tervet sző. Musztafa bevallja Ecének, hogy szerelmes, és bár a lány is hasonlóan érez, a fiú szeretné, ha biztos lenne a dolgában. Hulya igyekszik minél több mindent megtudni Artunról, ehhez pedig a férfi egyik ismerősét használja fel.

2022.06.01., Szerda 18:55 - 72. rész

Miután Denizt ledobja a ló, amit Emin megmérgezett, az asszony Artunnal együtt elindul haza. A férfi kérésére, Deniz vele tart, hogy meglátogassák az anyját, és a nő sok mindent megtud Artunról. Sebnemnek váratlan látogatója érkezik, a volt barátja, Bora bukkan fel. A férfi látogatása miatt a nő és Alihan összevesznek. Hulya felkeresi Musztafát, hogy megmondja neki, egyáltalán nem Ecéhez való. Bár a fiú nem szól egy szót sem Ecének, a lány mégis megtudja, és csúnyán beolvas Hulyának. Dihar anyja és unokatestvére Isztambulba érkezik, hogy megkeressék a lányt. Eközben Ece is próbál valakit megtalálni; Musztafa édesanyját.

2022.06.02., Csütörtök 18:55 - 73. rész

Mirat rájön, hogy Emin mester adott muskotályt a lónak, amelyik levetette magáról Denizt. Miután felelősségre vonja, az idős férfit holtan találják az út szélén. Mirat egy titokzatos telefont kap, a hívó fél Alihanként mutatkozik be, és találkozót kér tőle. Diyar találkozik az anyjával és Elvannal. Ece nyomozni kezd Musztafa édesanyja után.

2022.06.03., Péntek 18:55 - 74. rész

A rendőrség nyomozást indít Emin mester halála miatt, a fő gyanúsított pedig Mirat. Ece nem érti, hogy Selma miért nem hajlandó Mirat mellett tanúskodni. Diyar anyja és Elvan Isztambulba mennek, hogy találkozzanak a lánnyal.