Fontos változások az RTL Klub hétközi müsorrendjében

Konyhafőnök

Hétköznap esténként sorozatok helyett reality költözik az RTL Klubra

 

Véget ért a Keresztanyu harmadik évada, és a Hotel Margaret első évada, így hétköznap esténként az RTL Klubon egy időre nem a magyar sorozatoké lesz a főszerep, hanem A Konyhafőnök című gasztroreality kilencedik évadáé.

 

Ezt lehet tudni a kilencedik évadról indulás előtt:

A közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok segítik, akik mindent megtesznek, hogy próbára tegyék a versenyzőket! Ráadásul egy – egyelőre rejtélyes – világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők!

A Konyhafőnök (gyártó: Solaz Media) vadonatúj évada a rajongók számára már megszokott casting epizódokkal kezd, ahol – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap! A versenyző-jelöltek először a Válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be.

Idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait.

A Konyhafőnök 9. "civil” évada is drámai küzdelmeket, kiborulásokat és nem várt fordulatokat ígér!

Most sem lesz könnyű dolga annak, aki versenybe száll A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért – erről a zsűri és a legendák is gondoskodnak!

 

2022.05.02., Hétfő 20:00 - A Konyhafőnök - Legendás évadhoz terítünk - 1. rész