A sors keze 28-32. rész tartalma

A sors keze 28-32. rész tartalma

 

 

2022.05.16., Hétfő 15:50 - 28. rész

Vera bevallja, hogy még szereti Pedrót

Vera tisztázza magát Teoval szemben és arra kéri, hogy senkinek se elárulja a tervét. Delia kinyilvánítja nemtetszését Vera beköltözésével és annak következményeivel kapcsolatban. Octavio meg van győződve arról, hogy Fabiana a saját lánya, ezért szeretné elmondani neki az igazságot. Ivana félti a vállalat stabilitását, ezért egy kéréssel fordul Olmohoz.

2022.05.17., Kedd 15:50 - 29. rész

Nincs, ami valóságosabb a szerelmünknél

Fausto elmeséli Julionak, hogy fiatalkorában Olmoval együtt alapították meg a céget. Vera megtudja a széf kódját, így egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bizonyítékokat találjon Alberto és Olmo ellen. Marina és Tatiana a kórházba sietnek és abban reménykednek, hogy a babának nem esett baja. Gaston nem tartja jó ötletnek a házassági szerződést.

2022.05.18., Szerda 15:50 - 30. rész

Csak egy napot adj!

Pedro és Vera újra egymásra találnak, amit még titokban kell tartaniuk. Emilia, Jacinto segítségét kéri, miután tudatmódosító szert talál fia hátizsákjában. Olmo óvatos és Deliat bízza meg azzal, hogy kiderítse, Tatiana igazi szándékát. Alberto kétségbeesik, miután eltűnik a széfből a pendrive és ezért Teot vonja felelősségre.

2022.05.19., Csütörtök 15:50 - 31. rész

Bizonyítsd be, hogy szeretsz

Vera rémülten értesíti Octaviot, miután Fuatot lelövik. Pedro értetlenül áll Vera és Olmo kapcsolata előtt és nem tudja kiszedni az igazságot Teoból. Fabiana sírva közli Olmoval, hogy összeveszett az édesanyjával és egyre rosszabb a viszonyuk. Emilia úgy érzi nincs más választása, ezért segítséget kér Faustotól.

2022.05.20., Péntek 15:50 - 32. rész

A saját apád ellen

Miután megtudja Pedro, hogy Marinának rohama volt, a kórházba siet. Ivananak sikerül újra Olmo bizalmába férkőznie, ám a férfit gyötri a gondolat, hogy fiának viszonya van Verával. Emilia egyre kevésbé tud megbízni a férjében, miután megtalálja az eldugott pisztolyát.