A sors könyvei 50-53. rész tartalma

A sors könyvei 50-53. rész tartalma

 

 

2022.06.07., Kedd 15:25 - 50. rész

Diogo nagyon féltékeny Marióra, nem akarja kockáztatni, hogy lemaradjon az örökségről. Mivel Feitosát már sikerült büntetlenül megölnie, elhatározza, hogy Mario lesz a következő. Nana nevében randevúra hívja estére a sarki bárba, majd törli az üzeneteket. Mario hiába várja Nanát, végül alaposan leissza magát. Diogo lesben áll, hogy a részeg Mariót elgázolja, amikor az utcára lép. Terve nem sikerül, de a kocsija megsérül. Mario biztos benne, hogy Diogo akarta megölni, de Nana nem hisz neki, és nem tudja bizonyítani, mert Diogo közben megcsináltatja a sérülést az autóján.

2022.06.08., Szerda 15:25 - 51. rész

Mario nagyon frusztrált, amiért senki nem hisz neki, Diogo kineveti, Nana viszont nagyon dühös rá, mert meggyőződése, hogy csak be akarja feketíteni Diogót. Nana elmondja Diogónak, hogy lefeküdt Marióval, ezért próbálja lejáratni őt, hogy elváljanak. Mario egy tanút hoz Silvana Nolasco személyében, de neki sem hisz senki. Nana közli Marióval, hogy úgy döntött, kirúgja. Diogo bevallja Gisele-nek, hogy valóban el akarta ütni Mariót, de nem járt sikerrel.

2022.06.09., Csütörtök 15:25 - 52. rész

Alberto követelésére Mario visszakapja az állását. A kiadóban mindenki örül a jó hírnek. Ramon csapata fontos meccset játszik a bajnokságban, ráadásul amerikai egyetemek megfigyelői is jelen vannak, hogy kiszúrják a reményteli játékosokat. A lelátón Paloma és Eugenia ismét összevesznek. Az ellenfél durván játszik, és Ramon csapatából valaki lesérül. Gabriela az öltözőben levágja a haját, beáll helyette, és a csapat nyer. Vicente a győzelem pillanatában megcsókolja Gabrielát, így a bírák számára is világossá válik, hogy egy lány játszott a csapatban. Ramon csapatát diszkvalifikálják.

2022.06.10., Péntek 15:25 - 53. rész

Ramon szomorú, amiért az állásába került, hogy Gabriela pályára lépett. Eugenia örül, hogy Vicente szakított Gabival. Gabi megfogadja, hogy soha többé nem fog kosarazni. Nana igyekszik elkerülni Mariót, mert nem akar hamis reményeket táplálni benne. Paulo atya és Ramon szeretnének egy közösségi sporttelepet létrehozni az utcán kallódó fiatalok számára. Silvana a sorozat befejező részét forgatja, amikor baleset éri, és lezuhan egy szikláról.