A szerelem aromája 1-4. rész tartalma

A szerelem aromája 1-4. rész tartalma

 

 

2022.05.24., Kedd 14:35 - 1. rész

Gaviota időben figyelmezteti Octaviot arról, hogy egy ismeretlen csoport támadásra készül ellene. A férfi hálája jeléül egy földet ajándékoz megmentőjének és édesanyjának. Lucía úgy érzi, nem fordít rá elég időt a párja, Sebastián. Eközben Iván bűncselekményére fény derül és próbálja menteni a menthetőt. Sebastián pedig kénytelen hazautazni New Yorkból, miután egy megrázó hírt kap.

2022.05.25., Szerda 14:35 - 2. rész

Lucrecia bizonyítékot talál arról, hogy Octavio a halála előtt szeretett volna találkozni Gaviotaval. Lucía megfontolja édesapja ajánlatát, ezért telefonon próbálja felkeresni Sebastiánt. Carmenza nagyon félti a lányát és nem szeretné, hogy érzelmileg sérüljön. Bernardo arra buzdítja Ivánt, hogy próbáljon meg együtt dolgozni Sebastiánnal.

2022.05.26., Csütörtök 14:35 - 3. rész

Gaviota elmeséli édesanyjának, hogy Sebastiánnal megtörtént az első csók. Paula és Marcela nem tartják igazságosnak a végrendeletet, de Julia szerint ez csak a családi hagyományról szól. Iván és Lucrecia bejelentik, hogy össze fognak házasodni. Javier is felfigyel a cégen belüli pénzmozgásra, ami Iván számára nem kedvező.

2022.05.27., Péntek 14:35 - 4. rész

Aurelio felkér egy mezőgazdasági szakembert, hogy tartson beszédet a munkásoknak. Gaviota és a barátnői elmennek együtt a helyi bárba szórakozni, ahol Sebastiánnal is találkoznak. Marcia megtudja, hogy Ivánnak hamarosan esküvője lesz, ezért megzsarolja.