Éjjel-nappal Budapest 2274-2278. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2274-2278. rész tartalma

 

 

2022.05.16., Hétfő 21:30 - 2274. rész

Dávid kétségbeesetten próbál meg még egyszer beszélni Bencével. Bencéről ez azonban lepereg, de végül egy tisztázó beszélgetésre mégis felkeresi Dávidot a Body Burnben, ahol Dávid végleg bevallja a bűneit Báróval kapcsolatban. Amikor Báró megzavarja őket, Dávid eltökélten szembeszáll a férfival és félreérthetetlenül világossá teszi, hogy ha kell, akár még börtönbe is megy azért, hogy megvédje a barátait.

Mesi tudatosan elzárkózik egy újabb találkozástól Erikkel és Rebekával, nehogy reményeket ébresszen Rebekában. Rebekának viszont egy trükkel sikerül elérnie, hogy Mesi mégis velük töltse a napot. Mikor viszont megjelenik Erik barátnője, Rebeka elutasító viselkedése miatt azonnal elromlik a hangulat.

Milán egy kicsit bepánikol, amikor Kíra egyik megjegyzéséből arra a téves következtetésre jut, hogy Kíra most azonnal gyereket akar tőle. Milán bebeszéli magának, hogy tényleg nincs jobb időpont a családalapításra, mint most, mivel nem akarja visszautasítani Kíra vélhető óhaját. Mikor Milán elmegy a Frufruba, és közli Kírával, hogy ő is gyereket akar, Kíra nagyon meglepődik, de Milán kedvéért nem meri azt mondani, hogy ő még egyáltalán nincs készen az anyaságra.

2022.05.17., Kedd 21:30 - 2275. rész

Dávid teljesen kétségbeesik, amikor Báró odarendeli a bárjába, és tudomására hozza, hogy sarokba tudja szorítani. Bencével zsarolja, amíg Dávid ki nem fizeti neki azt a pénzt, amivel tartozik. Dávid kétségbeesetten próbál kitalálni valamit, ám igyekezete hiábavalónak bizonyul, Báró ugyanis nem hajlandó egyezkedni.

Vivit bosszantja a jelenlegi lakhatásuk, ezért Gábornak panaszkodik a dologról, aki eleinte nem veszi komolyan a lányt, és gyanútlanul rábólint, hogy nézzenek maguknak új helyet. De nem sejti, hogy a művelet Vivi számára jóval gyorsabb lesz a vártnál, és meglepődik, amikor Vivi azzal szembesíti, hogy már talált is kettőjüknek egy lakást, amit a napokban megnézhetnének.

Milán továbbra is úgy tesz, mintha azonnal gyereket szeretne Kírától, de Karesznek beismeri, hogy még nem áll készen erre. Elhatározza, hogy bevallja Kírának az igazságot, de egy újabb félreértés miatt a helyzet súlyosbodik, és Milán nem tudja rávenni magát, hogy megtagadja Kírától azt, amire szerinte a lány a legjobban vágyik.

2022.05.18., Szerda 21:30 - 2276. rész

Miután Dávid hiába próbálta megszerezni Bence „,váltságdíját”, kétségbeesésében rászánja magát, hogy Joe-tól kérjen segítséget, de Szofi is megtudja az igazságot. Joe Dávid legnagyobb megkönnyebbülésére fel is ajánlja a segítségét, és Barnával együtt akarják kijátszani Bárót. Az átadás azonban félresikerül, mert Dávid képtelen uralkodni magán, és nekitámad Bárónak.

Virág kínosan érzi magát, amikor Dani apja rajtakapja őket csókolózás közben. Még inkább zavarba jön, amikor a férfi aztán meghívja őt egy családi vacsorára. Virág rábeszéli Noémit is, hogy lelki támaszként tartson vele. Amikor értesülnek Jocó bűnözői múltjától és az anyuka betegségéről, Virágnak sok lesz ez az egész és egy mondvacsinált kifogással Noémivel együtt távozik.

2022.05.19., Csütörtök 21:30 - 2277. rész

Dávidot teljesen kikészíti, hogy Báró továbbra is hallgat. Amikor Dávid elmegy Joe-val a Body Burn-be, meglátja Szecskát, és megfenyegeti őt, hogy kiszedje belőle az igazságot. Szecska végül nyomra vezeti, ahová Dávid és Joe azonnal el is indulnak.

Dani nem érti, hogy Virág miért lépett le olyan hamar a családi rendezvényről, fél, hogy Virág nem akarja vele folytatni a kapcsolatot. Virág igyekszik elfelejteni az előző napot, és biztosítja róla, hogy minden rendben van köztük, de Noémi kotyogásának köszönhetően Dani rájön, hogy a lányt mennyire megrémítette a családja.

Livi elképedve hallja, hogy Roland felajánlotta az apjának, hogy dolgozzon a T.É.R-ben. Amikor később számon kéri Rolandot, a férfi meggyőzi, hogy adjanak egy esélyt Brúnónak, aki túlvezérelve bele is veti magát a munkába, amivel hamar Livi agyára megy. Livi mindent megtesz, hogy az apját elüldözze a T.É.R-ből.

2022.05.20., Péntek 21:30 - 2278. rész

Mesi nem bírja tovább nézni, mennyire szenved Rebeka a Sárával történt veszekedés után, mivel nem láthatja az apját. Mesi elnézést kér Sárától. Legnagyobb örömére Sára Erik kedvéért hajlik a békülésre, sőt még meg is hívja magukhoz Rebekát és Mesit. Mesi tudatosítja Rebekában, milyen fontos, hogy a lány is kijöjjön az apja barátnőjével, és sikerrel jár.

Kira motiváltan készül, hogy újra munkába álljon a Frufruban, de csalódnia kell, mivel Tivadar kizárólag egyszerű, semmi tudást nem igénylő feladatokkal látja el. Mikor Kira úgy érzi, Tivadar nem akarja őt komolyan venni, megsértődik, és frusztráltan kiviharzik a Frufruból. Később aztán sokat vívódik azon, nem reagálta-e túl az egészet.