Éjjel-nappal Budapest 2279-2283. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2279-2283. rész tartalma

 

 

2022.05.23., Hétfő 21:30 - 2279. rész

Miután Dávid utolsó próbálkozása, hogy újra közel kerüljön Bencéhez, megint hiábavalónak bizonyul, inni kezd, majd részegen randalírozik a Body Burn-ben, tönkretéve így mindent, amije még maradt. Minderről mit sem sejtve Szofi és Joe elgondolkodik azon, hogy talán adhatnának még egy esélyt Dávidnak. Végül úgy döntenek, beszélnek vele, ezért felkeresik a Body Burn-ben. Dávid azonban annyira részeg, hogy szinte nem is tud magáról, és mielőtt a kimerültségtől teljesen kidőlne, pár gyanús mondatot mond az albérleti tűzzel kapcsolatban.

Mesi még mindig Sára ultimátumán agyal, eközben a Dávid miatt ideges Bencét is sikerül magára haragítania. Ráadásul a gondok csak fokozódnak, amikor az osztályfőnök asszony felkeresi őket otthon, mert Rebeka erős sminkben és nem megfelelő öltözetben ment be reggel.

Milán nehezen válik meg Kirától, így később vágyakozva felbukkan a fodrászatban, és felajánlja a segítségét, hogy a lány közelében maradhasson. Milán azonban annyira lelkes, hogy észre sem veszi, mennyire idegesíti Kirát. Kira végül kidobja, és a lelkére köti, hogy a később tartott modell castingján Milán már ne jelenjen meg. Milán azonban bocsánatot akar kérni Kirától, így mégis felbukkan, majd rögtön ki is akad, és féltékenykedni kezd az egyik munkatársra.

2022.05.24., Kedd 21:30 - 2280. rész

Mesi véletlenül elszólja magát Sára ultimátumáról Rebeka előtt, amitől Rebeka teljesen kiakad, Mesi azonban megpróbálja lebeszélni arról, hogy számon kérje Sárát a történtek miatt. Ezután Mesi találkozóra hívja Eriket, és megegyezik vele abban, hogy a jövőben inkább távolságot fognak tartani egymástól, hogy Sára megnyugodhasson, ám nem sejtik, hogy Rebeka közben bosszút áll Sárán, és egy hazugsággal felbőszíti a nőt.

Dávid nyaka körül szorul a hurok, ezért még egyszer utoljára felkeresi Bencét, és homályosan elmagyarázza neki, hogy el kell tűnnie, mert veszélybe került, Bence igencsak meglepődik, amikor Dávid megdöbbentő gesztust gyakorol felé.

Roland annyira tartani kezd a lelepleződéstől, hogy távolságtartóan kezd viselkedni Livivel, aki ezt nehezményezi, ám megnyugszik, amikor Roland biztosítja arról, hogy szereti, csak nem szeretné, ha Brúnó tudomást szerezne a titkukról. Később Roland és Livi kihasználnának egy váratlanul érkező lehetőséget, hogy egy kicsit együtt lehessenek, ám ekkor meg Kornélék zavarják meg őket.

2022.05.25., Szerda 21:30 - 2281. rész

Gábor magyarázkodni kényszerül, amikor Vivi megkérdezi tőle, hogy hol tart a közös lakás keresésében. Azt állítja, hogy szorgalmasan keresi, aztán Lalinak bevallja, hogy tulajdonképpen csak áltatja Vivit, de valójában egyáltalán nem akar elköltözni a barátaitól. Mikor Vivi meglepi őt azzal a spontán javaslattal, hogy nézzenek meg egy kiadó lakást, Gábor megelőzi a lányt, és Lali segítségével egy tervet eszel ki, hogy, elvegye Vivi kedvét a lakástól.

Roland továbbra is nagyon óvatos a Livivel való kapcsolatát illetően, mert nem akarja megkockáztatni, hogy Brúnó tudomást szerezzen a dologról. Miután Livi egy alkalmatlan helyzetben szándékosan flörtölni kezd vele, Rolandnál elszakad a cérna, és beolvas Livinek, hogy fogja vissza magát. Livi megbántódik, és úgy gondolja, hogy Roland egyszerűen csak gyáva, és soha nem fogja felvállalni a kapcsolatukat.

2022.05.26., Csütörtök 21:30 - 2282. rész

Szofi egy remek ötlettel áll elő, hogy a baráti társaság ismét együtt élhessen. Joe eleinte távolságtartó, de Szofi egy érzelmes szónoklatot tart Joe-nak, a férfi őszintén elgondolkozik a lehetőségen. A meghitt beszélgetés azonban nemcsak Joe-t, hanem Szofit is megérinti, aki rémülten döbben rá, hogy az érzései a férfi irányába már nem pusztán barátiak.

Bencét egyre jobban idegesíti, hogy mindenki úgy bánik vele, mint egy hímes tojással. Határozottan próbálja megértetni Mesivel, Szofival és Krisztiánnal, hogy jól van, miközben állandóan próbál megszabadulni a folyton rátörő, Báróval kapcsolatos emlékképeitől. Amikor Bence úgy dönt, hogy visszatér a hétköznapokba, és újra dolgozni kezd, hirtelen hallucinációi lesznek, és azt hiszi, hogy Bárót látja.

A feszült Márk elhatározza, hogy mihamarabb elvarrja az összes olyan szálat, ami gyanúba keverheti Báró kapcsán. Márk ezután már nyugodtabban tekint a jövő felé, és Zentére koncentrál, amikor váratlanul betoppan Báró, amitől Márk kikészül. Báró nyilvánvalóvá teszi számára, hogy az üzlet megy tovább, de amikor Márk ellenkezik, Báró Tekla bizalmába férkőzik, aki még vacsorára is a hajón marasztalja a férfit. Márk tehetetlenül szembesül vele, hogy Báró továbbra is sakkban tartja őt.

2022.05.27., Péntek 21:30 - 2283. rész

A feszült Szofi megpróbálja kerülni Joe-t, amikor észreveszi, hogy ha a közelében van, megbizsereg. Ám Joe egy spontán kirándulással lepi meg Szofit, amire a lerohant Szofi nem tud mást tenni, mint igent mondani. Joe tele van tervekkel, és ismét egy meghitt és bizalmas hangulat alakul ki, amiről Szofi igyekszik nem tudomást venni.

Virág és Dani kapcsolata ismét meginog. Virág rájön, neki kell nyitnia Dani felé, hogy egy második esélyt kérjen tőle. Bocsánatot kér Danitól és meghívja Dani családját a villába és igyekszik önfeláldozó vendéglátó lenni. Dani meghatódik, Virág pedig reménykedni kezd, hogy végre ott folytathatják, ahol abbahagyták. Ám ekkor Dani apja váratlan bejelentést tesz.

Brúnó nagyon motiváltan vág bele az első munkanapjába tanárként és már otthon annyira felidegesíti Livit, hogy az kétségbeesve nem tud elég korán elmenekülni otthonról. Amikor Brúnó megjelenik a suliban, Livi legszívesebben a föld alá süllyedne szégyenében. A diákok rosszkedve ellenére Brúnónak sikerül Livit és a többieket motiválni a tornaórán. Este Brúnó azzal büszkélkedik, hogy milyen mennyei volt az első munkanapja, miközben Livi attól tart, hogy a pokolba került.