Szerelem és más bajok 19-23. rész tartalma

Szerelem és más bajok 19-23. rész tartalma

 

2022.05.16., Hétfő 16:40 - 19. rész

Esra egy távoli házba követi Ozant a taxival. Azt hiszi, Caglával találkozik ott, de kiderül, hogy Ozan egy régi egyetemi professzorát látogatta meg, ő pedig meghívja Esrát, hogy vacsorázzon velük. Kihirdetik az elnökválasztás eredményét, és kiderül, hogy Zümrüt és Menekse is ugyanannyi szavazatot kapott, ezért mindketten elnökök lesznek. Este, miután Tarik professzor elment aludni, Ozan és Esra még beszélgetnek. Ozan meglátja Esránál ugyanazt a dzsekit, amit a kórházban is látott, és rájön, hogy Esra ott volt vele.

2022.05.17., Kedd 16:40 - 20. rész

Yusuf ráveszi Ozant és Esrát, hogy menjenek el vele annak a lánynak a családjához, akit el akar venni. Azt akarja, tegyenek úgy, mintha még házasok lennének, és Ozan mondja el, hogyan lett belőle vezérigazgató. Menekse és Zümrüt közös elnöksége nem zökkenőmentes, mert nem értenek egyet semmiben. Gaye elhívja Cinart ebédelni, de ő munkára hivatkozva visszautasítja. Ozannak sikerül meggyőznie Havvát, a lány anyját, hogy Yusuf hadd vehesse el Meltemet. Meltem három bátyja elviszi Ozant és Yusufot ünnepelni és inni.

2022.05.18., Szerda 16:40 - 21. rész

Reggel Esra Ozan ölében ébred, ami mérgessé teszi és vissza akar menni a városba. Az úton a városba Cagla felhívja Ozant és a beszélgetés során becézi Ozant. Ez nem tetszik Esrának. Menekse aggódik férje miatt, mert szó nélkül eltűnt otthonról. Úgy gondolja, hogy Yalcin megcsalja őt. Emiatt egész nap siránkozik és Ekremnek kell helyette dolgoznia az étteremben, ami Ekremnek egyáltalán nem tetszik. Zümrüttől azt akarja lánya és húga, hogy a társaság adósságát fizesse ki, de ő ezt elutasítja.

2022.05.19., Csütörtök 16:40 - 22. rész

Cagla odaadja az órát Ozannak, aki nagyon örül ennek, mert Cagla eltalálta az ízlését. Esra véletlenül fültanúja lesz Cagla és Ozan beszélgetésének, és azt hiszi, Ozannak tetszik Cagla. Menekse vacsorával várja Yalcint, de csalódnia kell, mert Yalcin nem hoz virágot. Ezért Menekse Zümrüttől kér segítséget, hogy kiderítse, megcsalja-e a férje vagy sem. Álruhában követik Yalcint egy étteremig, ahol Yalcin egy nővel találkozik. Menekse nem akar bosszút állni a nőn, ahogy Zümrüt tanácsolja. Úgy gondolja, neki a férjével van elszámolni valója.

2022.05.20., Péntek 16:40 - 23. rész

Menekse ügyvédet akar fogadni, hogy elváljon Yalcintól. Zeyno rábeszéli Esrát, hogy menjen el a díjátadóra, de Esra megkéri őt, hogy menjen vele, és álljon mindig közé és Ozan közé, mert bevallja, hogy tényleg érez valamit iránta. El is mennek, és Musa és Zeynep azonnal vonzalmat éreznek egymás iránt. Később Ozan hiába kérdezi Esrát, hogy miért akar felmondani. Esra nem válaszol, ezért Ozan meggyőződése, hogy Esra előle menekül.