Szerelem és más bajok 24-28. rész tartalma

Szerelem és más bajok 24-28. rész tartalma

 

2022.05.23., Hétfő 16:40 - 24. rész

Ozan elmondja Esrának, hogy szerinte azért mondott fel, mert fél attól, hogy érzelmeket kezd táplálni Ozan iránt. Esra tagadja, ezért Ozan azt mondja, elhiszi, hogy nem fél, ha visszajön dolgozni. Ozan kosárlabdázni megy Cinarral, és Cinar elmondja, hogy tudja, hogy Esra volt a felesége. Annyira összevesznek, hogy Cinar meg is üti Ozant, és közli vele, hogy el fogja nyerni Esra szívét. Cinar otthon közli az apjával, hogy nem fog tovább gyakornokként dolgozni, szeretne ő is vezető lenni a cégben. Másnap Arif minden részvényét Cinarnak adja.

2022.05.24., Kedd 16:40 - 25. rész

Menekse megtudja, hogy Yalcin nem csalta meg, hanem parfümöt készített neki és ezért találkozott azzal a nővel, akivel korábban meglátta az étterem teraszán. Ezért elmegy férjéhez, hogy bocsánatot kérjen, de Yalcin kidobja. Zümrüt megtudja, hogy Esra visszament dolgozni a fia cégébe. Ozan bevallja Esrának az érzelmeit , de Esra egy nap gondolkodási időt kér. Ekrem el akarja hívni Elifet moziba, de Elif Timurral randizik, aki nagyon izmos fiú. Ezért Ekrem elkezd edzeni. Esra felajánlja neki, hogy Ozan segíthet neki az edzésben.

2022.05.25., Szerda 16:40 - 26. rész

Cagla olyasmiket mond Esrának, amivel féltékennyé teszi Ozanra, de Ozan később biztosítja Esrát, hogy Caglával csak barátok. Ekrem folyton Timur ellen beszél, és emiatt Elif azt gyanítja, hogy féltékeny rá. Cinar ráveszi Esrát, hogy ebédeljenek együtt, és amikor ezt Ozan megtudja, féltékeny lesz. Később elmondja ezt Esrának is, majd elviszi őt a házba, és pótkulcsot ad neki. Megígéri Esrának, hogy minden gondot megoldanak majd együtt. Menekse és Yalcin kibékülnek.

2022.05.26., Csütörtök 16:40 - 27. rész

Zeynep és Ekrem megpróbálja megakadályozni, hogy Elif találkozzon Timurral, és először Zümrütöt környékezi meg. Elmondja neki, hogy Elif egy szobrásszal barátkozik, amitől Zümrüt kiakad. De végül rosszul sül el a dolog, és Elif dühében Ekremhez vágja, hogy Ekremnek semmi köze hozzá, és Timur pedig a barátja. Cagla elhívja vacsorázni Ozant, azzal a szándékkal, hogy végre bevallja neki, hogy szereti. Esra meglepetés vacsorát készít Ozan számára, és együtt meg is eszik, miközben Cagla Ozanra vár az étteremben, ahová hívta. Órák után felhívja Ozant, és Ozan azonnal el is megy hozzá, de már késő.

2022.05.27., Péntek 16:40 - 28. rész

Cinar nem túl boldog attól, hogy Ozan megkérte Cagla kezét, és figyelmezteti Ozant, hogy ne merje megbántani Caglát. Ozan és Cagla a cégnél bejelentik, hogy megházasodnak, ami sokként éri Esrát. Később négyszemközt kérdőre vonja Ozant, de ő azt állítja, csak játszott Esrával, hogy tudja, milyen érzés az ilyesmi. Esra elfogadja Cinar állásajánlatát, de megkéri, hogy hadd kezdjen csak hétfőn. Elif bemutatja Zümrütnek Timurt, aki elmondja, hogy az apjának márvány- és aranybányái vannak.